Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRT-ova voditeljica: 'Danima sam bila emotivno potresena'

Autor N.R.

Otkrila i u čemu je pronašla spas i radost

 Izvor: Story arhiva

Dugogodišnja HRT-ova sportska novinarka i voditeljica Mirna Zidarić, koju često gledamo u omiljenoj ulozi na malim ekranima, odlučila je putem društvenih mreža opisati osobnu pobjedu, kojoj je svjedočila u zadnjih nekoliko dana. Kako i sama kaže, u posljednjih tjedan dana ispričana je priča, koju neće tako lako zaboraviti. Inače uobičajeno jutro, prošle ju je nedjelje probudila velika tutnjava, što je na nju ostavilo dubok trag. 

'Osobno sam, iako u donjem gradu, prošla bez vidljive materijalne štete, ali emotivno sam potresena i više od onih, kažu umjerenih 5,5 po Richteru. Danima nisam izlazila iz odjeće za hitri bijeg, tuširala se brže od Usaina Bolta, ali danas, osam dana kasnije, smogla sam snage obući dobar stari triko za jogu i pronaći mirni temelj za poniranje u nutrinu koja vapi za urlikom oslobođenja od svih nedaća koje su se nadvile nad nama i zatekle nas potpuno nespremne', započela je emotivno Mirna, za koju je joga u ovih trenucima spas. 

Iako jedva, priznaje da je u okruženju u kojem živi, pronašla sreću. Svjesna da nije svima tako, pokušala je ovu objavu iskoristiti kako bi nekome pomogla. 'Zato vas molim da obratite pozornost na svoje prijatelje, poznanike i susjede, čije su obiteljske prilike daleko od skladnih, a okolnosti u kojima su zbog virusa primorani boraviti u domaćinstvu s nekim tko izaziva nelagodu, bijes, poriv na nasilje, nikako nisu poticajne i motivirajuće', zamolila je javnost i podijelila nekoliko korisnih telefonskih brojeva za psihološku pomoć. Jer kako kaže, takva pomoć nam je svima potrebna. Prema svemu sudeći, Mirna je ovih par dana pronašla svoj mir, a sada ga pokušava proslijediti i drugima kojima je on potreban. 

Magazin

Royals