Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Jedanaestogodišnjaku zvijezde ispunile san, a onda je izgubio bitku s rakom

Autor A.S.
Autor A.S.

Posljednja želja bila mu je vidjeti ove zvijezde...

Izvor: Profimedia

Glazbenici Drake, The Weeknd i J.Cole ostvarili su veliku želju jednom dječaku i to netom prije njegove smrti. Maleni Michael Watson, nećak umjetnika Elijaha Williamsa, posljednje tri godine bori se s rakom. Tri spomenuta umjetnika ispunila su mu veliku želju i videopozivom pozdravili malenog. 

 'Elijah se snažno borio, no bitka je završena. Prešao je u raj prošloga petka. No, nismo dopustili da ode s ovog svijeta bez da zna koliko smo ga voljeli', napisao je njegov tetak i dodao kako se cijeloga života divio J.Coleu, Drakeu i The Weekndu. 

U snimci interakcije može se čuti kako dječaku glazbenici poručuju da ga jako vole. 'Toliko sam počašćen što sam jedan od tvojih omiljenih pjevača', poručio je The Weeknd. Inače, trojici je zahvalila i dječakova majka rekavši kako mu je to 'zaista trebalo na posljednji dan života'. 

Izvor: Instagram

Iako je Elijah preminuo, njegov tetak je za E! News poručio kako utjehu žele pronaći u tome mogu podijeliti dječakovu priču o hrabrosti  sa cijelim svijetom. 'Ovo je gorko-slatki trenutak za sve nas, privatan trenutak ljubavi za koji sada zna cijeli svijet', zaključio je. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader