Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tina Walme doživjela veliku neugodnost za vrijeme izolacije

Autor M.A.

Ponudila detaljno objašnjenje

 Izvor: Instagram

Kako bi izbjegli dosadu u izolaciji, ali i ostali u kontaktu s bližnjima, brojni Hrvati ovih dana pojačano koriste društvene mreže. Ipak, domaću plesačicu, 28-godišnja Valentina Walme dočekalo je neugodno iznenađenje kada se pokušala prijaviti na korisnički račun svog Instagram profila. Naime, netko joj je spomenuti profil obrisao o čemu se plesačica promptno požalila putem Facebooka. 

'Hakiran mi je Instagram! Nije prvotravanjska šala! Tko mi može pomoći?! Hitno!', obznanila je Valentina ostatku svojih pratitelja na društvenim mrežama te potom dodatno objasnila nezavidnu situaciju. 'Probala sam sve. Hakirao mi je mail i time promijenio šifru pa maknuo opciju registracije putem mobitela te je naposljetku obrisao profil', nastavila je plesačica i usput dodala kako joj je poznat tip mobitela kojim je počinitelj obavio drski čin, ali i njegov broj. 

'Ne mogu ni poslati mail Instagramu jer za sve treba postojati adresa od profila, koji u mom slučaju ne postoji. Dakle probala sam se prijaviti i s mobitelom i s 'elektroničkom poštom bez lozinke, ali se ne dogodi ništa jer Instagrama nema. Ako netko i dalje možda zna neki način, i dalje ne spavam, tu sam', uputila je apel sljedbenicima među kojima je i domaća influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik. 

 Izvor: Facebook

'Hej Tina, odi u grupu društveni mediji tamo ima dosta ljudi koji ti mogu pomoći. I Marina Mamić je bila hakirana pa joj je netko pomogao. Ima dosta naših agencija koji rade s Instagramom i Facebookom i koji ima direktne veze tamo', napisala je Ella. 

Magazin

Royals