Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO Glumica urnebesno odgovorila na 'bedasti' izazov

Dosada čini svoje

 Izvor: Story

Tijekom kućne izolacije zbog pandemije poznate osobe imaju viška vremena i problem dosade koju moraju nekako otjerati, pa je uočljivo da su počeli češće davati jedni drugima izazove. Mnogi izazovi su smiješni, neki bi ih nazvali i 'bedastima', no smijeh je ljudima u ovo vrijeme zdravstvene i ekonomske nesigurnosti itekako potreban. Valjda je zato 45-godišnja američka glumica Drew Barrymore odgovorila na izazov da se zamota u tepih i 'otkliže' niz stepenište.

 Izazov joj je postavila njena draga prijateljica, 48-godišnja modna dizajnerica Stella McCartney, kći legendarnog Beatlesa Sir Paula McCartneya, ali kao što je vidljivo iz videa, izazov nije baš prošao onako kako bi to možda izgledalo u filmovima. Drew nije skliznula niz stepenice i zabila se u vrata, nego je mukotrpno 'klizala' stepenicu po stepenicu, pomažući si nogama. 'Stella McCartney, za tebe bi napravila sve', napisala je glumica uz video i pozvala popularnog voditelja talk showa Jimmyja Fallona da idući odgovori na izazov.

 Podsjetimo, Drew je ponosna majka dviju djevojčica, sedmogodišnje Olive i dvije godine mlađe Frankie, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Willom Kopelmanom. U trudnoćama je 'nakupila' višak kilograma, o čemu je bez zadrške progovorila na  društvenim mrežama. Na Instagramu je podijelila fotografiju trudne sebe, staru nekoliku godina, te onu novijeg datuma.

 'Bilo je trenutaka kada sam znala stajati ispred ormara i plakati. Mrzila sam se odijevati, jednostavno se nisam osjećala dobro. Trebalo mi je puno da se spremim i izgledam pristojno. Bilo je potrebno početi pravilno se hraniti, ali i 'ubiti' se od vježbanja. Stoga ne dajte se zavarati kada vidite mršave žene odmah nakon poroda', priznala je u spomenutoj objavi.

Magazin

Royals