Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća glazbenica o Uskrsu: 'Konačno ćemo svi zajedno uživati'

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Teška vremena zahtjevaju teške poteze

Izvor: Story arhiva

Domaća glazbenica  u usponu, 25-godišnja Jelena Žnidarić poznata i kao Zsa Zsa, izolaciju provodi sa širom obitelji koja živi u nekoliko kuća smještenih na okupu. Kako ne rade frizeri našla se u nezgodnoj situaciji i morala je uskočiti u ulogu muškog frizera iako nema prethodnog iskustva. Kako je ta pustolovina završila i zašto uživa provoditi vrijeme u izolaciji Zsa Zsa je otkrila samo za Story.hr

Zsa Zsa Izvor: Zsa Zsa/privatni album

 'Ošišala sam mog šogora budući da sada nitko ne može frizeru. Muškima raste kosa najbrže i moraju to nekako riješiti. Ja sam došla k njemu budući da živimo jedni blizu drugih i praktički smo skupa u karanteni. Kada sam vidjela da se pripremaju na taj strašni pothvat, shvatila sam da drugi šogor nema pojma baratati s mašinicom i da bi ga ošišao na nulu. Onda sam uvjerila samu sebe da ipak ja to preuzmem u svoje ruke', rekla je Zsa Zsa kroz smijeh i opisala što se potom dogodilo.

Tata me isto zamolio da mu skratim kosu i bolje da ne znate kako je ispalo!

 'Šišala sam ga i mašinicom i škarama na kraju. Dobro da ima gustu kosu pa se ne vide greške koje sam napravila!. Inače bi bio kaos', rekla je. 'Nikada nisam nikoga šišala i bila sam jako prestrašena. Šišala sam ga sat vremena, jadnog, milimetar po milimetar'.

Zsa Zsa Izvor: Zsa Zsa/privatni album

Nema šanse da bi šišala sama sebe! Ja sam sa svojom kosom užasno pažljiva i ne dam svakom da mi 'prčka' po njoj, a pogotovo ne sebi',

 No tu nije bio kraj njenom izletu u frizerske 'vode'. Uslijedilo je nešto što je za nju bilo još strašnije. 'Naravno da me to ohrabrilo da ošišam još nekoga. Tata me isto zamolio da mu skratim kosu i bolje da ne znate kako je ispalo! Naime, imam neku lošu mašinicu doma budući da nemamo naviku šišati se njome, tako da se nešto čudno dogodilo. Povukla sam mu gore iza po tjemenu na ćelavo i onda sam morala sve ujednačiti pa si samo zamislite', priznala je pjevačica.

Pitali smo je li sada spremna ošišati samu sebe, kao što je to učinila glumica Katarina Baban. 'Nema šanse da bi šišala sama sebe kao Katarina! Svaka njoj čast, ali ja sam sa svojom kosom užasno pažljiva i ne dam svakom da mi 'prčka' po njoj, a pogotovo ne sebi', odlučno je rekla.

Zsa Zsa Izvor: Zsa Zsa/privatni album

 Iznenadila je priznanjem kako joj je lijepo biti u izolaciji premda joj nedostaju neke stvari koje smo prije uzimali zdravo za gotovo. 'Predivno mi je, iako mi sad već nedostaju izlasci. Nervoza mi se pojavi jer ne mogu više biti na jednom mjestu. Ja sam u duši skitnica jer u prethodnih pet godina nisam bila duže od pet dana na jednom mjestu tj. doma. Tako da mi je ovaj mir s obitelji tolika hrana za dušu. Napokon se svi družimo i ne moram putovati svaka dva dana', kazala je Zsa Zsa te se osvrnula na činjenicu kako sada ne nastupa.

Ne jedem gotovo ništa jer se nigdje ne krećem i apetit mi je skoro na nuli. Ja sam mislila da će biti suprotno, ali nije

 'Nedostaju mi nastupi, naravno. No ja i dalje pjevam, samo sam se posvetila onim stvarima koje inače ne stignem, a to je pisanje pjesama i snimanje nekih 'covera' koji su mi lijepi. Učim doma o snimanju u produkciji koje sam inače učila, ali nisam imala vremena dovoljno uvježbati. Mislila sam još primiti se učenja sviranja gitare i voljela bi jogu početi prakticirati. Uglavnom, imam puno zanimacije, a nastupi će doći. Ova pauza mi je baš gušt', iskreno je priznala.

Zsa Zsa Izvor: Zsa Zsa/privatni album

 Rekla je i kako je ne zabrinjava hoće li moći s obitelji proslaviti Uskrs. 'Moja obitelj ima tri kuće na okupu sa zajedničkim dvorištem tako da smo svi skupa u izolaciji i neće biti problema da se vidimo i družimo za Uskrs. Ne idemo nigdje, naravno, pazimo na sebe, ali uživat ćemo svi skupa na blagdan jer, eto, konačno smo svi zajedno', zadovoljno je ustvrdila.

Na pitanje brine li ju da će nabaciti višak kilograma dok boravi u kući, odgovorila je: 'Jučer sam prvi put izvadila podlogu za vježbanje i zaista vježbala. Iako me po noći u tri ujutro uhvatila takva nervoza. Baš pričam s ljudima, počeli smo svi biti budni do tri ili četiri ujutro u izolaciji. To se i meni događa i onda spavam ujutro do 10 ili 11 sati. Tako da sam sada u tri ujutro najaktivnija u cijelom danu i ne znam kud s energijom. A ne jedem gotovo ništa jer se nigdje ne krećem i apetit mi je skoro na nuli. Ja sam mislila da će biti suprotno, ali nije', zaključila je mlada glazbenica.

Najčitanije

Najnovije

loader