Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radila kao čistačica, a danas potpisuje milijunske ugovore

Autor M.A.

Progovorila

 Izvor: Profimedia

Kada se čulo za 26-godišnju Georginu Rodriguez bila je tek prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. Danas je pak postala partnerica jednom od najproslavljenijih nogometaša na svijetu, 35-godišnjeg Cristiana Ronalda s kojim je dobila kći Martinu Alanu. Par odgaja i troje njegove djece, a ruže im ne cvatu samo na privatnom planu. Georgina je tako izrasla u prominentnu Instagram Influencericu što joj je pomoglo da zaključi milijunske ugovore, prenosi Daily Mail. No, kako piše spomenuti tabloid, nije joj uvijek sve išlo od ruke.

 Izvor: Profimedia

Tijekom odrastanja Georgina je u dobi od četiri godine shvatila da ju ples usrećuje te je veoma rano upisala plesnu akademiju. 'Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Bila sam normalna. Ples me naučio disciplini, ali i ljubavi prema umjetnosti', izjavila je svojevremeno za strane medije. Ipak, nakon godina provedenih na plesnom podiju odlučila je postati model.

 Izvor: Profimedia

Kako ističu britanski mediji, Georgina nije uspjela niti u tom naumu, pa je naposljetku doputovala u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i pronašla posao. Kako je kasnije priznala, prvo je radila kao čistačica i to joj nije predstavljalo problem. Kada je skupila dovoljno novca, preselila je u Madrid u kojem je živjela sa sestrom studenticom, a budući da je novac i dalje bio veliki problem, zaposlila se u Guccijevom dućanu gdje ju je sudbonosnog dana 2016. godine upoznao Cristiano Ronaldo. Navodno mu se toliko svidjela da je svaki put kad bi posjetio dućan, tražio da mu upravo ona pomaže pri odabiru skupocjenih 'krpica'.

Magazin

Royals