Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Selena Gomez nakon lupusa otkrila da boluje i od bipolarnog poremećaja

Autor M.A.
Autor M.A.

Nije joj lako

Izvor: Profimedia
Budući da je zbog pandemije koronavirusa bila prisiljena odgoditi koncerte, američka pjevačica Miley Cyrus je odlučila snimati intervjue s poznatim prijateljima na svom Instagram profilu. Ovoga tjedna joj se s druge strane kamere pridružila kolegica sa scene, 27-godišnja Selena Gomez koja je još jednom progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Kako je priznala gostujući u live streamu, pored autoimunološke bolesti lupus, pjevačica pati i od psihičkog poremećaja. 
Naime, glazbenica je otkrila da se godinama nosila s naglim oscilacijama u ponašanju, ali da nikako nije odrediti zašto se one događaju tako iznenadno. Zbog toga se naposljetku uputila u bolnicu McLean u Massachusettsu, koja prema njezinom mišljenju slovi za najbolju kada je u pitanju psihološka pomoć pacijentima. Po svemu sudeći bila je to sudbonosna odluka jer su joj tamošnji liječnici postavili dobru dijagnozu zbog koje se danas puno lakše nosi sa simptomima. 
Kako je sama priznala, boluje od bipolarnog poremećaja. 'Sada kada imam više informacija i znam više o svemu, to mi zapravo pomaže, ne plaši me više. Kada sam bila mlađa, bojala sam se strašno grmljavine, a onda mi je mama nabavila knjige o njoj i tada sam shvatila da što više naučiš o svom strahu, manje ćeš se bojati. Tako je to kod mene', iskrena je bila Selena pred milijunskom publikom na društvenim mrežama. 

Tagovi