Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ANKSIOZNOST I TUGA 'Bolestan je pa se prisilno morao odvojiti od obitelji'

Autor N.R.
Autor N.R.

Iskreno ispričala što je snašlo njezinu obitelj

Izvor: Profimedia

Jedno od najpoznatijih imena modne scene je itekako ono urednice američkog časopisa 'Vogue', Anne Wintour. Dok je svijet mode, zbog pandemije koronavirusa, uzelo pauzu, ova 70-godišnjakinja je odlučila društvene mreže iskoristiti za komunikaciju sa svojim pratiteljima. Nakon što je nekolicinu puta sve zamolila da ostanu u svojim kućama, javila se s potresnim vijestima. Naime, nedavno je priznala da joj cijela ova situacija donosi anksioznost i tugu, što je dodatno naglasila informacija da je njezin 35-godišnji sin Charles Shaffer zaražen, piše 'Mirror'. 

Inače, Charles je liječnik koji je sve do sada bio na 'prvoj liniji fronte' ove pandemije. Svima je jasno da liječničko osoblje diljem svijeta, u ovom trenutku, riskira svoje živote kako bi spasili druge. Jedan od njih je i ovaj 35-godišnjak koji je trenutno u samoizolaciji, koja ga je prisilila da se odvoji od svoje obitelji, supruge i dvije kćeri. Cijelu situaciju komentirala je i njegova majka Anna, koja je zabrinuta, ali i ponosna.

Izvor: Profimedia

'Najkritičnije na prvoj liniji fronte. Sin je liječnik i trenutno je doista bolestan. Ono što mogu potvrditi je da će se, čim bude bolje, vratiti na svoje radno mjesto kako bi nastavio pomagati drugima. Jako sam ponosna na njega, ali i na svo liječničko osoblje, koje neumorno radi već tjednima', iskreno je rekla u video koji je snimila za inicijativu 'A Common Thread', koju je pokrenula za pomoć modnoj industriji. 

Uz to, naglasila je kako je život sada uistinu drugačiji. Također, sada je svjesnija da moramo biti zahvalniji na onim malim stvarima - odlazak na večeru s prijateljima, predstava u kazalištu i slično. 'Iako je ovo izvor anksioznosti i tuge, mislim da je i vrijeme zahvalnosti', zaključila je Anna i još jednom sve obožavatelje zamolila da se pridržavaju svih mjera, kako bismo što prije pobijedili spomenuti virus. 

anna wintour Izvor: Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader