Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stjepan Hauser puca od ponosa: 'Najbolje tek dolazi'

Autor A.S.

Prekretnica

 Izvor: Instagram

Hrvatski violončelist Stjepan Hauser, pohvalio se velikim uspjehom Naime, otkrio je da je njegov profil na Facebooku dosegao pratiteljtsvo od čak 5 milijuna ljudi. Ovaj 33-godišnjak nije skrivao sreću, a svojim obožavateljima je zahvalio, ali ih je i ohrabrio. 

'U manje od 10 mjeseci moja je stranica na Facebooku dobila pet milijuna pratitelja. To je apsolutno ludilo i želim vam svima zahvaliti na vašoj ljubavi i podršci. Obećavam vam, ovo je tek početak, a najbolje tek dolazi. Kad svo ovo ludilo kroz koje trenutno prolazimo završi (a završit će uskoro), svijet će biti puno bolje mjesto nego ikad prije, prave vrijednosti će se cijeniti i počet će nova era. Najljepša glazba će se širiti svijetom', poručio je on.

Inače, njegovi profili na društvenim mrežama postali su izrazito popularni nakon što je počeo objavljivati snimke s Talijankom Benedettom Caretti. S njom već neko vrijeme dijeli strastvene zagrljaje tijekom Instagram nastupa, koji su im sada već postali rutina. S obzirom na ozbiljnu situaciju zbog pandemije koronavirusa, trenutno su odvojeni. No, njih ni daljina ne može spriječiti, što dokazuje i pretposljednja objava našeg glazbenika.

Magazin

Royals