Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tko je kći Nikoline Ristović koja se rijetko pojavljuje u javnosti?

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sve sličnija majci

Izvor: Instagram

Televizijska voditeljica Nikolina Ristović, nekada Pišek, prije nekoliko je godina zagrebačku adresu zamijenila onom beogradskom. Tamo sada živi sa suprugom, povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem, s kojim je u braku od 2013. godine, a imaju i četverogodišnju kći Unu Sofiju. No, Nikolina ima još jednu kćer, koja se rijetko pojavljuje u medijima. Riječ je o 22-godišnjoj Hani Cigoj, koju je voditeljica dobila s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem. Hana trenutno živi u Edinburghu gdje studira medicinu, a kako vrijeme prolazi, sve je veća sličnost između nje i njezine atraktivne majke.

Međutim, lijepa Hana se rijetko pojavljuje u medijima, a svoju privatnost čuva 'kao zmija noge'. Malo ljudi zato zna da ona zapravo ima dva imena, a Nikolina je jednom prilikom objasnila kako su ona i njezina sestrica Una Sofia dobile imena, piše Glossy. 'Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćerkom bila sam malo neodlučna. 

Uvijek sam težila tome da imena budu internacionalna, jer nikada ne znamo gdje će ih život odvesti pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini

  Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta htjela dati to ime drugoj kćeri, ako bude, imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odriješene ruke kada je o tome riječ. Sofija je bio jedan od prijedloga, a s obzirom na to da starija sestra dva imena, htjeli smo da ima i mlađa. Uvijek sam težila tome da imena budu internacionalna, jer nikada ne znamo gdje će ih život odvesti pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini, bez da stranci lome jezike izgovarajući naša lokalna imena', rekla je svojedobno Nikolina pa dodala: 'Svaki roditelj misli da je njegovo dijete posebno i da kao takvo zaslužuje posebno ime. To je intimna odluka, a ja niti osuđujem niti pozdravljam kad se djeci daju neobična imena. Ako to nikoga ne vrijeđa, onda nema razloga za osudu, ali previše neobično ime može biti teret tome djetetu', zaključuje Nikolina.

Podsjetimo, 2012. godine Nikolina je započela vezu s povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem, s kojim se iduće godine i vjenčala, i to u Monte Carlu. Prije četiri godine dobili su i prvo zajedničko dijete, Unu Sofiju.

Najčitanije

Najnovije

loader