Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo će domaći celebovi prvo učiniti po prestanku izolacije

Autor M.A.

Jedva čekaju

 Izvor: Instagram

Iako se izolaciji, koja je proglašena kao odgovor na nevjerojatnu brzinu širenja koronavirusa, još uvijek ne nazire kraj, proljetno sunce je mnoge potaknulo da već sad počnu maštati o trenutku kada će trenutna situacija postati stvar prošlosti. Mnogi se nadaju da će se kolektivna zdravstvena slika ubrzo popraviti kako nadolazeće tople dane ne bi morali provesti na naslonjaču, a ništa drugačija nisu ni poznata lica domaće glazbene, glumačke i televizijske scene koja su za Story.hr otkrila što će prvo napraviti jednom kad izolacija prestane.

Jedna od onih koja jedva čeka primiti svoje najmilije u naručje je 48-godišnja domaća glumica, Bojana Gregorić Vejzović. Ona, naime, svoja četiri zida dijeli sa suprugom Enesom i dvoje djece, 13-godišnjim Raulom i devetogodišnjom Zoe. 'Otrčat ću i zagrliti svoju mamu, svog oca, Enesove i moje najuže prijateljice', poručila je prvakinja kazališta Gavella. 'Pratit ćemo vijesti po pitanju putovanja, jer imamo karte za koncert Pearl Jam u srpnju. Nadamo se da neće biti otkazan, ali ako se to dogodi, veselimo se novom datumu.

Slično se osjeća i autor brojnih hitova uz koje su se zabavljale, zaljubljivale i tugovale brojne generacije, 51-godišnji Sandi Cenov. Pjevač koji od malena slovi za velikog zaljubljenika u motocikle je gdje bi se prvo uputio na svom dvokotačnom ljubimcu. 'Sjeo bih na motor s mojom ekipom, pa do Opatije na kavu nakon čega bi otišao do studija da s producentom vidim što i kad snimamo i kakve su nove glazbene ideje nastale u ovoj izolaciji', jasan je bio Sandi, no naposljetku je dodao kako mu nije samo posao na pameti. 'Zabečario bih u nekom prepunom klubu, gdje bih se izgrlio i izljubio sa svima koji smo, eto, dočekali i taj dan', zaključio je glazbenik.

Pažnju na važnost tjelovježbe je skrenuo omiljeni 42-godišnji voditelj CMC-a, Dalibor Petko. 'Odmah krećem s treninzima. Doma ne vježbam jer jednostavno mi se ne da i ne mogu se uživjeti. A mislim i da su svi moji pratitelji vidjeli kako su izgledali ti pokušaji', rekao je Dalibor prisjetivši se komičnih situacija koje je podijelio na društvenim mrežama.

'Posjetit ću sve svoje prijatelje, sjest ću u auto i obilaziti sve dok ne završim. Zagrljaji i poljupci su neizbježni', dodao je voditelj te onda u stilu Sandija Cenova najavio ludi provod u noćnom klubu. 'Dobro ću se isplesati negdje u klubu i pošteno proslaviti prestanak karantene', poručio je.

Nešto skeptičnija je glumica Lana Gojak Bajt, koja priznaje da ju je strah svega što nam ova situacija donosi. 'Bojim se da se život kakvog smo poznavali, neće tako brzo vratiti. Mislim da ćemo i kada popuste mjere karantene, još duže vrijeme živjeti s određenim restrikcijama', rekla nam je Lana i priznala da ju je strah misliti o posljedicama koje će ova pandemija prouzročiti.

Ipak, dopustila si je maštanje pa nam je otkrila čemu se najviše veseli. 'Prve tri stvari bi bile...Urediti se i napraviti tulum s dragim prijateljima koji mi jako nedostaju, a koje sam već počela i sanjati. Otputovati u Pulu, zagrliti i izljubiti obitelj. Leći na plažu sa svojim dragim i uživati u suncu i moru', otkrila nam je Lana, koja se unatoč lošoj situaciji, nada boljim danima. 

Magazin

Royals