Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Koronavirus u blizini Željka Joksimovića

Autor N.R.
Autor N.R.

Sve je započelo visokom temperaturom

Izvor: Instagram

Nemilosrdni koronavirus koji posljednjih tjedana hara svijetom, nije zaobišao ni okruženje srpskog pjevača Željka Joksimovića. Naime, kako pišu tamošnji mediji, njegov menadžer i kum, Bane Obradović je pozitivan na spomenuti virus. Poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i glazbenih manifestacija trenutno se nalazi u Kliničkom centru Srbije. Kako se piše, sve je započelo visokom temperaturom, nastavilo s upalom pluća. Unatoč svemu, trenutno stanje mu je stabilno, što je potvrdila i njegova supruga Jovana.

'Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Željela bih ovim putem zahvaliti medicinskom osoblju Kliničkog centra Srbije, Odjeljenju pulmologija, koji su uložili napore da Bane bude bolje. Također želim zahvaliti svim prijateljima, obitelji i kumovima, koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobjednik i što prije se vrati normalnom životu. Također bih željela zahvaliti medijima i zamoliti za razumijevanje, ali i da u ovom trenutku ispoštuju privatnost obitelji', rekla je za tamošnje medije. 

S obzirom na to da Bane i Jovana imaju tri sina, javnost je zanimalo kako su oni. Jovana je, između svega navedenog, rekla kako su svi dobro. Najstariji sin je izoliran u svom stanu i čeka rezultate, dok srednji sin čeka druge nalaze kako bi liječenje nastavio kod kuće. Najmlađi sin i Jovana nemaju nikakve simptome i osjećaju se dobro. 

Najčitanije

Najnovije

loader