Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Unatoč mučninama koje sam imala u prva tri mjeseca, osjećam se super'

Autor N.R.
Autor N.R.

Supruga bivšeg Dinamovca nam otkriva detalje druge trudnoće

Izvor: Instagram

Nogometaš i bivši Dinamovac, 32-godišnji Junior Fernandes da Silva i supruga Marta proživljavaju najsretnije dane jer su nedavno doznali da će uskoro dobiti drugo dijete. Supružnici su jedva dočekali sretnu vijest podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama, a Júnior je, nakon gola koji je postigao za klub Alanyaspor, simbolično stavio loptu ispod dresa i tako svima obznanio da u njihovu obitelj stiže prinova. Kako se trenutno osjećaju, znaju li stiže li im djevojčica ili dječak te kako kod njih sada teku dani, ispričala je Marta za Story.hr. 

'Super se osjećam sada, prva tri mjeseca sam imala mučnine, što u prvoj trudnoći nisam imala', započela je Marta, koja nam otkriva ima li u ovoj trudnoći neke posebne želje. 'Da, u ovoj trudnoći imam iste želje za hranom kao kad sam bila trudna s Mateom. Najčešća želja je voće; jagode, lubenice, naranče', govori nam majka jednoipolgodišnjeg Matea. Iako će im ovo biti drugo zajedničko dijete, Junior je ponosan i na sedmogodišnjeg sina Benjamina, koji je također presretan zbog prinove. 

Iako još ne znaju kojeg je spola bebica, jako su uzbuđeni. 'Spol još ne znamo. Imali smo u planu party  iznenađenja za spol, kao što smo napravili s Mateom, ali kako je sad sve stalo zbog virusa, tako je i to', priznaje da im je pandemija i izolacija poremetila planove. No, ni to ne sprječava uzbuđenje koje osjećaju zbog dolaska bebice, o čijem imenu još nisu razmišljali. 'Junior je presretan što ćemo imati još jedno dijete. Benjamin isto tako, on je čak rekao da bi više volio imati brata, dok je Mateo još mali pa ne shvaća što se zbiva', ispričala nam je Marta, koja trenutno s dečkima živi u Turskoj. 

Kako i sama priznaje, njima je karantena dobro došla. 'Zabavljamo se na razne načine, igramo se, gledamo filmove, crtiće, kuhamo, pečemo kolače. Karantena nam ne pada teško, uživamo skupa po cijele dane, što je s Juniorom rijetkost jer uvijek ima ili trening u klubu ili karantena ili putovanja', iskrena je Marta koja ne krije sreću što napokon u miru uživa sa svojom obitelji. 

Karantena nam ne pada teško, uživamo skupa po cijele dane, što je s Juniorom rijetkost

Kako su udaljeni od ostatka obitelji, priznaje da im nedostaju njihovu bližnji. 'Junioru jako nedostaju utakmice i nogomet, a Mateu šetnje i parkovi, tako da nadamo se da će ovo ubrzo biti iza nas! Upravo smo proslavili Juniorov rođendan i jako su nam nedostajali naši prijatelji i obitelj', otkriva Matea i priznaje da je i za Uskrs bilo prazno, a tako će morati biti i za njezin rođendan koji uskoro stiže. S obzirom na to da njoj karantena ne predstavlja problem za trudnoći, drugim je trudnicama preporučila da se čuvaju i ostanu doma.

Najčitanije

Najnovije

loader