Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSTALA JE PRAVA MODNA IKONA Transformacija Suri Cruise

Autor N.R.

Ovog će vikenda napuniti 14 godina

 Izvor: Profimedia

Otkako se rodila, kći bivšeg glumačkog para Katie Holmes i Toma Cruisea, Suri privlači pažnju medija. Naime, ova djevojčica će ovog vikenda napuniti 14 godina, zbog čega smo izdvojili nekoliko fotografija, kako bismo vidjeli njezinu transformaciju kroz godine. Iako se već neko vrijeme piše o njezinim modnim kombinacijama, usudimo se reći da je Suri postala prava modna ikona. 

Inače, iako uvijek nasmijana djevojčica, Suri nije imala djetinjstvo za poželjeti. Unatoč svemu što je imala, njezini su se roditelji rastali prije skoro šest godina. Ono što je najtužnije u cijeloj priči je činjenica da od tada nije vidjela svoga oca. Podsjetimo, neki izvori već neko vrijeme tvrde da je odnos scijentološke crkve, čiji je Tom član, prema djeci bio uzrok razvoda Katie i Toma. Naime, kako je svojevremeno izjavila glumica Leah Remini, koja je izašla iz scijentologije, prema djeci se u zajednici odnose kao da su odrasli, nema nikakve razlike. 

Ipak, unatoč svemu, izgleda da Suri ne okreće i glavu i uživa u svemu što joj majka Katie pruža. Kada još malo poraste, sama će donijeti odluku o odnosu sa svojim ocem, kojeg sada već nije vidjela šest godina. Do tada će uživati u svemu što joj budućnost donosi. 

Tagovi

Magazin

Royals