Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Princ William je pravi razlog zbog kojeg je Meghan bila nesretna?

Autor N.R.
Autor N.R.

Isplivali novi detalji

Izvor: Profimedia

Iako su otišli iz kraljevske obitelji, o razlozima zbog kojih princ Harry i Meghan više nisu dio kraljevske obitelji i dalje se priča. Naime, kako je i sama Meghan ispričala, nije se osjećala sretno i takav način života joj, od samog ulaska u obitelj, nije pasao. Puno se pričalo i o razlozima njezine (ne)sreće pa se sada kao 'krivac' za to ističe princ William, stariji brat njezinog supruga, piše 'The Hollywood Gossip'. 

Izvor: Profimedia

Prema svemu što smo do sada čuli o ovom paru, Meghan od samog početka nije bila spremna na takav način života. Iako je javnost pa i ostatak kraljevskog dvora, bio siguran da ju je Harry pripremio na sve, izgleda da to nije bilo točno. Kako piše spomenuti medij, ona je mislila da će njezina uloga u toj obitelji biti puno jača i veća. Očekivanja se, s obzirom na to da je sada izašla iz obitelji, nisu poklopila s realnošću. 

Zbog očiglednog krivog shvaćanja kraljevskog života, Meghan je shvatila da joj se takav način života ipak ne sviđa. Promatrajući brak princa Williama i njegove supruge Kate, dobila je krivi dojam o svemu, zbog čega mnogi misle da je bila ljubomorna pa čak i nesretna. Ono zbog čega navodno, kako ističe neimenovani izvor, zamjera Williamu je činjenica da nije održao svoju riječ, kada im je obećao da će uvijek biti uz njih. 

Izvor: Profimedia

Također, podsjećamo da se već duže vrijeme priča o tome kako William uopće nije bio za brak Harryja i Meghan. Ne valja odbaciti ni činjenicu da su braća imala nekoliko nesuglasica i svađa otkako je Meghan ušla u njihovu obitelj. Iako su u javnosti 'u dobrim odnosima', pitanje je što se zapravo događa iza kulisa kraljevske obitelji. Izgleda da će se, sve dok netko ne progovori, i dalje kontinuirano pričati o njihovom odnosu, ali i razlozima odlaska princa Harryja i Meghan, koji od početka ovog mjeseca žive u Los Angelesu sa svojim uskoro jednogodišnjim sinom Archiejem. 

Meghan Markle i princ Harry na krštenju
Meghan Markle i princ Harry na krštenju
Izvor: Screenshot

Najčitanije

Najnovije

loader