Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća glumica: 'Bojala sam se da će me ova situacija uljuljkati'

Govori nam o svim promjenama s kojima se susrela tijekom posljednjih nekoliko tjedana

  Izvor: Robert Gašpert

Iz dana u dan, tijekom ovog izolacijskog života zbog pandemija koronavirusa, čovjek nauči nešto novo o sebi. Dok su neki spoznali kakva im je osobnost tijekom krizne situacije, drugi su pronašli u ovom svemu i pozitivnu notu. Upravo o tome je u razgovoru za Story.hr govorila i domaća glumica Katarina Strahinić, koja se u ovih nekoliko tjedana posvetila hobijima, za koje do sada nije imala vremena. Također, ovim se putem priključila našoj akciji #YourStoryMatters, koja potiče na to da svaki dan gledamo kao novu priliku, ali i da cijenimo bogatstvo zajedništva.

'Zapravo se dosta stvari promijenilo nabolje, što me iznenadilo. Bojala sam se da će me ova situacija uljuljkati, ali me pokrenula. Napravila sam si neki dnevni raspored koji me drži dosta aktivnom. Radim glumačke vježbe, čitam i gledam sve ono što nisam stigla, počela sam se baviti hobijima kojima prije nisam stizala, kuham, a čak sam počela i vježbati', iskreno nam je ispričala 27-godišnja glumica, koju smo imali prilike gledati u raznim filmskim i kazališnim projektima. 

Iz cijele ove situacije je zaključila kako joj je ovaj način života donio dosta koristi. Iako je poprilično aktivna, priznaje da ima dana kada je poprilično lijena i kada joj se ništa ne da. No, ni u tome ne nalazi negativno, već smatra da joj i takvi dani dobro dođu. S obzirom na to da je udaljena od ostatka obitelji, ali i prijatelja, Katarina nam je ispričala kako kod nje trenutno izgledaju virtualna druženja. 

Moram priznati, sada mi već lagano nedostaje da zagrlim obitelj i prijatelje

Ispijanje kave na sunčanoj terasi u središtu grada zamijenili su video pozivi, koji Katarini ne padaju teško. 'Navikla sam na njih. Poslovno ima dosta stvari koji se obavljaju video pozivima kada su u pitanju inozemni projekti, a i studirala sam u Pragu jedno vrijeme tako da su video pozivi bili stalni načini komunikacije s bližnjima. No, evo moram priznati sada mi već lagano nedostaje da zagrlim obitelj i prijatelje', ispričala nam je uvijek pozitivna i nasmijana. 

Da joj ljudi već nedostaju, ne skriva. 'Nisam ni shvatila koliko mi nedostaje ljudski kontakt do Uskrsa, koji je bio u krugu najuže obitelji. Otišli smo do bake autom samo joj mahnuti kroz prozor i tu sam shvatila koliko mi fali bliskost s obitelji i prijateljima', iskrena je glumica, koja dozu pozitivne energije pronalazi u 'čašici' razgovora sa svojim bližnjima.

'Imam sreće da imam veselo društvo, tako da uvijek nađemo način da se bodrimo i oraspoložimo. Uglavnom bude puno smijeha i zafrkancije u razgovorima. I planova što ćemo sve raditi kad ovo završi', zaključila je Katarina, koja se našoj akciji pridružila simpatičnim videom, u kojemu pokazuje kako to izgleda njezina svakodnevica. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image