Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Neveni Rendeli Vejzović se smiješi četvrta prinova'

Uzbudljiv ostatak godine je pred njom

 Izvor: Instagram

Nakon što je koncem prošle godine dala otkaz na HRT-u, 38-godišnja Nevena Rendeli Vejzović je u društvu supruga Maka odlučila potražiti odmor od svakodnevnih obaveza na rajskim Sejšelima. Nedugo nakon povratka u domovinu zadesila ju je izolacija zbog pandemije koronavirusa pa je to vrijeme odlično iskoristila kako bi se dodatno posvetila kćerkicama, dvogodišnjim blizankama Marom i Leom te jednogodišnjom Vitom. Kakva iznenađenja joj donosi budućnost u ovoj turbulentnoj godini te ima li šanse za još jednom prinovom otkriva astroanaliza Večernjeg lista.

'Iz nje zrači njezina buntovnost, njezina ženstvenost, njezina racionalnost, njezina prikrivena romantičnost. Da, jako je romantična, idealizira partnera u kojem vidi srodnu dušu, čak i nakon razočaranja u sebi će patiti, ali drugima će ga opisati kao divnu osobu. Takva osoba pronađe ono što traži - srodnu dušu, partnera s kojim zajedno raste i putuje tamo gore, prema višoj razini svijesti i prema željenom stilu života', ističu na spomenutom vjesniku te dodaju kako je Nevena poslovno vrlo spretna i zna kako realizirati svoje ideje i vještine.

'Sada je svjesna što je čini sretnom, a preporuka je da treba uvijek birati intuiciju za vodiča. Trenutačno izlazi iz faze u kojoj je bila gotovo posve posvećena obitelji i vraća se poslu, ali to je još uvijek ne zaokuplja u potpunosti i često osjeća nedostatak fizičke energije i fokusiranosti pa je sklona umoru i ozljedama. Ova je godina samo jedna najava za 2021. u kojoj će moći zablistati na javnoj sceni', pojašnjavaju dodatno te ističu kako voditeljici majčinstvo odlično pristaje zbog čega bi se obitelji mogla odlučiti pokloniti još jedno dijete.

Magazin

Royals