Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U karanteni se vratila navici koje se zbog smrti oca odrekla

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Izolacija ju je psihički promijenila

Izvor: Profimedia

Glumica Gwynet Paltrow jako se razveselila kad joj je pred kuću kamion dostavio veliku zalihu mesa koje je slobodno od hormona i antibiotika. Požurila se spremiti slasne mesne odreske koje do maloprije godinama nije jela zato što se bojala da bi se od mesne prehrane mogla razboljeti od karcinoma kao njezin otac koji je preminuo od te zloćudne bolesti, javlja Mirror. Čini se kako ju je život u izolaciji zbog pandemije koronavirusa psihički promijenio i kako joj makrobiotiča prehrana koju je zagovarala više ne može dovoljno zasititi.

Gwynet Paltrow Izvor: Instagram screenshot

Trenutak dostave mesa od goveda koja su slobodno pasla na pašnjacima i nisu bila tretirana kemikalijama i horomina koji uzrokuju brži rast i stvaranje više mlijeka, kao što je to praksa u velikim industrijskim klaonicama, 47-godišnja dobitnica Oscara podijelila je s fanovima na društvenim mrežama. 'Pogledajte ova rebarca', rekla je fanovima i zatim im pokazala poruku koju je uz veliki paket mesa dobila od proizvođača. 'Hvala vam što podupirete male farme u ovima teškim vremenima', pisalo je. 'Nadamo se da će vas ovo meso ukusno okrijepiti. Naše male farme iz Kalifornije, Oregona i Washingtona su vam jako zahvalne'.

 Gwyneth se, podsjetimo, proteklih godina skoro u potpunosti povukla iz glume i posvetila svom internet shopu Goop, preko kojeg prodaje zdrave proizvode, ali i seksualna pomagala poput vibratora te i poneke bizarne, poput svijeća s mirisom svoje vagine. Prošle godine je glumica otkrila kako je njena opsesija sa zdravom prehranom potekla nakon što je njezin otac Bruce umro od karcinoma grla 2002. godine. 'Njegova borba s rakom, zračenja i kemoterapije bili su toliko brutalni da sam iz očaja mislila da mora postojati nešto drugo čime mu možemo pomoći', kazala je jednom u razgovoru za 'Town & Country' časopis.

'Tada sam počela istraživati hranu i nutricionizam', dodala je majka 13-godišnjeg sina Mosesa, nakon čega se odlučila za makrobiotičku prehranu. Krizu s bezmesnom prehranom imala je dok je bila trudna sa svojom 15-godišnjom kćeri Apple, ali ju je prebrodila sve do maloprije, kada se u izolaciji odlučila vratiti mesnoj prehrani. Tome svjedoči i činjenica kako je prije par tjedana viđena kako se časti hamburgerima u poznatom burger lancu 'American Beauty' u Los Angelesu.


Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na
ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Izbor Urednika

Royals