Inače natrpanog rasporeda, pjevačica i spisateljica, Nives Celzijus, sada ima puno više vremena za biti kod kuće i raditi na nečemu za što do sada nije imala vremena. Nakon što se prije mjesec dana pohvalila kako je izolaciju iskoristila za učenje vožnje bicikla, Nives je sada pratiteljima na Instagramu otkrila koju je još vještinu svladala za vrijeme ostanka doma zbog pandemije koronavirusa.

Nives Celzijus u izolaciji pronašla neočekivani hobi
Instagram (Screenshot) 


'Šmirgl papiruša Celzijus', napisala je Nives uz videosnimku na kojoj 'šmirgla' balkonski pod. 'Kako vam se sviđa moja odjevna kombinacija', upitala je potom odjevena u 'kućni' outfit - poderanu trenirku i papuče kojim je dala do znanja da se u ovo vrijeme izolacije previše ne zamara modnim kombinacijama te da, baš kao i većina, vrijeme doma provodi u ležernoj odjeći.


Inače, Nives vrijeme u izolaciji provodi u društvu 14-godišnjeg sina Leona i 13-godišnje kćerke Taishe za koje nam prije nekoliko tjedana otkrila kako joj pomažu u svladavanju vožnje biciklom. 'Sad mi pomažu tako što mi prave društvo i bodre me. Lijepo nam je jer provodimo zajedničke trenutke aktivno ostvarujući neka nova znanja', rekla je tada ponosna majka.