Britanski glazbenik, 27-godišnji Sam Smith, baš kao i većina njegovih kolega, posljednje tjedne provodi u izolaciji unutar četiri zida vlastitog doma. Iako ga je javnost nedavno napala jer se jecajući žalio na život u karanteni, on je sada iskreno progovorio o svojem iskustvu s koronavirusom. Kako otkriva 'Billboard', Sam je prebolio spomenuti virus, bez da se otišao testirati.

'Nisam se testirao, ali znam da sam imao koronavirus. Sto posto sam uvjeren da sam ga imao. Sve što sam pročitao u potpunosti je ukazivalo na to', rekao je u spomenutom razgovoru i dodao da je iste simptome nakon njega, dobila i njegova sestra. Upravo zato je tri tjedna proveo u karanteni, kako bi zaštitio ostatak obitelji. 

Iako se nedavno žalio na težak život u izolaciji, priznao im je da je u posljednje vrijeme jako inspiriran za stvaranje nove glazbe. 'Prva dva tjedna samo sam htio pjevati. Nisam htio pjevati i snimati svoje pjesme, već sam samo htio hodati oko kuće i pjevati', ispričao im je i priznao da je ubrzo uslijedilo njegovo narušeno zdravstveno stanje, zbog čega je izgubio i želju za pjevanjem.

Ipak, izgleda da se i to brzo promijenilo jer se nedugo nakon toga pjevač oporavio te je ponovo krenuo sa stvaranjem novih hitova. Nedavno je svjetlo dana ugledao njegov duet s Demi Lovato 'I’m Ready'.