Storyjevo posebno izdanje, Story Green, u potpunosti je posvećeno ekologiji, osviještenom pristupu životu kada je riječ o okolišu i resursima, kao i eko pristupu modi, ljepoti te općenito životnome stilu.Već devetu godinu zaredom dajemo svoj doprinos kako bismo potaknuli što više čitatelja na važnost očuvanja okoliša i recikliranja te neprestane brige za planet Zemlju koja svoj dan obilježava 22.travanja. Ove godine Story je naglasak stavio na povratak tradiciji, prirodi i novom početku te smo reciklirali modni editorijal iz 2004. godine s glumicom Natašom Janjić, čija je eterična ljepota poslužila kao prava inspiracija. Iako je od spomenutog snimanja prošlo već 16 godina, 38-godišnja glumica nije mogla sakriti oduševljenje kada smo je podsjetili na fotografije u pregači, oplećku i šlingi. Otkrila nam je i zašto ovo snimanje za nju ima posebno značenje.

- Jako ste me razveselili oživljavanjem ovih fotografija, jer je riječ o mom prvom modnom editorijalu iz 2004 godine. Prošlo je punih 16 godina! Story je bio mlad, a ja sam imala 22 ili 23 godine i još sam studirala na Akademiji dramske umjetnosti. Zahvaljujući prvim ulogama u kazalištu, pozvali su me kao mladu glumicu u ovu modnu avanturu. Mislim da je to bio dizajner Robert Sever, čiju sam haljinu nosila na jednoj od svojih prvih premijera. Robert je na snimanju bio stilist, šminkao me Saša Joković, a fotografije su zasluga Marka Grubišića. Svi smo bili mladi, ali na dobrom putu karijera koje imamo danas. Sjećam se tog entuzijazma i veselja kada je Robert donio te šarene odjevne komada i kad me Saša uljepšavao – s veseljem se prisjeća Nataša koja je na snimanju nosila narodne motive koji su u privatnom životu teško nosivi.

Cijeli intervju s Natašom Janjić Medančić pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od srijede, 22. travnja 2020. godine