Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijo Matić progovorio o neprospavanoj noći za pamćenje

Autor M.A.

Nije 'oka sklopio' zbog ove avanture

 Izvor: Instagram

Pandemija koronavirusa proteklih je mjesec dana mnoge prikovala za četiri zida njihovog domova. Riječ je o nezapamćenoj situaciji s kojom se svaki pojedinac iz dana u dan uči nositi. Neki su se stoga višak slobodnog vremena odlučili iskoristiti za stjecanje novih vještina ili za treniranje, a jedan od njih je zasigurno najpoželjniji neženja i sudionik druge sezone showa 'Gospodin Savršeni', 28-godišnji Mijo Matić. Rođeni Siščanin nije dozvolio da mu trenutna situacija poljulja duh pa je stoga udobnost stana zamijenio zagrebačkim ulicama na kojima je u nešto više od 48 sati istrčao 52 kilometra. Naime, fitness trener je odlučio svaka četiri sata pretrčati udaljenost od četiri kilometra 13 puta za redom, a kako je došao na tu ideju, je li uspio i kako se proveo, otkrio je za Story.hr.

'Kada pričamo o ovom izazovu, može se reći da je izolacija na neki način učinila svoje, a ideja je došla neplanirano', iskren je bio Mijo kojega je u nesvakidašnjem naumu motivirao prijatelj. 'Poslao mi je video sa sličnim izazovom i tako mi je srce zaigralo da sam to želio podijeliti sa svima i sam se upustiti u tu avanturu', objasnio je u svom stilu te se potom osvrnuo na svojevrsnu avanturu zbog koje nije oka sklopio cijelu noć. 'Cilj je odraditi četiri kilometra svaka četiri sata - nije bitno hoćete li trčati ili hodati. Sedmi put sam imao brzi hod jer mi je baš to trebalo i odgovaralo nakon neprospavane noći i upala', iskreno je bio Mijo koji se žeđ, unatoč sportskom načinu života, nije libio utažiti pivom.

 Izvor: Instagram

'Volim ponekad popiti čašu piva jer me osvježava. Iskreno, radije popijem pivo nego proteine', poručio je te naposljetku dodao kako su se na njega ugledali i ostali članovi obitelji. 'Najljepše mi je od svega što su bez mog nagovaranja moja majka i tetka same odradile prvi trening tijekom izolacije i poslale mi fotografiju, kao i obećanje da će nastaviti svaki dan i da se super osjećaju. Isti mi je trenutak srce naraslo kao kuća', zaključio je Mijo.

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals