Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kad sve ovo završi, prvo ću se zapiti s Aljošom Šerićem

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Unison – hrvatski glazbeni savez i dalje postavlja jedno od važnijih pitanja ovih dana - barem psihološki važnijih obzirom da svi željno iščekujemo trenutak kad će sve ovo završiti i planiramo dane slobode. Pitanje glasi dakle – Što ćeš prvo napraviti kad sve ovo završi?

Izvor: Story

Ovaj tjedan je Unison - Hrvatski glazbeni savez, pitanje svih pitanja postavio glazbenicima koji su se našli u konkurenciji za glazbenu nagradu Cesarica za mjesec ožujak. Pitanje glasi: 'Što će prvo napraviti kad sve ovo završi?' s obzirom na to da taj trenutak svi iščekujemo. Na pitanje su nam odgovarali Ivan Dečak, Marko Kutlić, Jure Brkljača, Damir Kedžo i Vinko Ćemeraš. A upravo ovih 5 glazbenika se ovaj mjesec i natječe za hrvatsku glazbenu nagradu Cesarica.

Na pitanje što će prvo napraviti kad sve ovo završi Ivan Dečak je odgovorio da će otići na kavu s mlijekom s Miom Dimšić, a zatim stati u red da ga Luka Nižetić izgrli i izljubi, nakon čega će Luku istjerati iz friškog mora da se i on malo okupa i osvježi. Na kraju će se, rekao je, zapiti s Aljošom Šerićem.

Marko Kutlić priznao je da mu karantena ide malo na živce i kad prođe da će se prvo zatvoriti u sobu par dana da se odmori.

Jure Brkljača će prvo vidjeti svoju obitelj, ljude do kojih mu je stalo, prijatelje, proslaviti kraj ove situacije i naravno, otići do frizera.

Damir Kedžo ima svoje drage prijatelje u Rijeci koje tjednima nije vidio i s kojima će popiti kavu, pa će otići do svoje obitelji na Krk. Potom će 'zapičiti' do Zagreba i vidjeti svoje drage suradnike, ljude s kojima radi već godinama i 'snimati i snimati'.

Vinko Ćemeraš je rekao da će prvo organizirati svirku na kojoj će biti više od dva čovjeka!

Publika će, situaciji unatoč i ovaj mjesec birati mjesečni hit među svojim glazbenim favoritima, jer glazba je definitivno nešto što nam pomaže u neobičnim vremenima. Tako su se u konkurenciji za Hit ožujka našle sljedeće pjesme: “Divlji vjetre” Damira Kedže, “Hajde nazovi me” Jure Brkljače, “Pelin i med” Vinka Ćemeraša, “Samo nek ona sretna je” Marka Kutlića i “Sva naša ljeta” grupe Vatra.

Sretno im svima, a mi nastavljamo dalje istraživati koji su planovi domaćih glazbenika kad sve ovo završi. Do tada #ostanitedoma.

Treću epizodu 'Kad ovo sve završi, prvo ću…' pogledajte OVDJE.

Izbor Urednika

Royals