Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON VELIKOG SLAVLJA Zagrebačku poduzetnicu pogodila smrt u obitelji

Autor M.A.

Poruke podrške ne prestaju pristizati

 Izvor: Instagram

Domaća poduzetnica, 48-godišnja Snježana Mehun ovih proteklih nekoliko dana proživljava pravi vrtlog emocija. Nakon što je jučer sinu Dini uputila emotivnu rođendansku čestitku, već danas ju je pogodila uistinu tužna vijest. Naime, njezin prvi svekar Marijan, točnije otac Snježaninog bivšeg supruga Zdravka, preminuo u 84. godini. Poduzetnica se od Zdravka oprostila emotivnim statusom na Facebooku kojim apsolutno nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

'Počivao u miru, dragi (prvi svekre) 83-godišnji Marijan Mehun iz Zagreba neka ti je laka Hrvatska zemlja! Zaspao si baš na Dinin rođendan, nakon što si ga nazvao da mu čestitaš... Jer si ga neizmjerno volio', poručila je ožalošćena Snježana dok su mnogi u komentarima izražavali podršku. 'Iskrena sućut obitelji i svima koji su ga voljeli', poručio je jedan od pratitelja.

Podsjetimo, Snježana koja se trenutno nalazi u Austriji kod partnera Franza Schillingera je samo samo dan ranije sinu Dini uputila emotivnu čestitku povodom rođendana. 'Dragi moj voljeni sine sretan ti najsretniji rođendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rođendanu, pa iako dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa iako izabrala krivi restoran s japanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ s gull opremom na tvoj deseti rođendan, živog tigra na tvoj deveti, koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila 'krivo' u želji da napravim najbolje!', pojašnjava poduzetnica.

'Čak i onaj put kada zbog pubertetskih mušica nisi pričao sa mnom puna tri mjeseca, imao me snimljeno pod 'Ne javlja se!' u mobitelu i ja sam ti svejedno napravila party iznenađenja s tvojim frendovima. Riješila i limuzinu, stol o bocu kod kolege ugostitelja( iako niste smjeli zbog godina biti tamo, a čuvao vas je vozač) jer ja nisam smjela doći. Danas nisam s tobom da zeznem sve, danas čak nemam ni stare slike da te obrukam na kojima si gol s tri mjeseca! Imam samo ove stare pet godina ali i to je puno! Kao što si ti meni mudro rekao nakon što su nas opljačkali 'Mama ne plači nitko nam ne može uzet uspomene', tako ja tebi sada kažem Sine moj voljeni niti jedna Corona, niti socijalna distanca neće nas spriječiti da se volimo, izljubimo i da mama zezne još jedan party čim pređe Šentilj! Volim te', napisala je Snježana.

Magazin

Royals