Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SMRT POGODILA KRALJEVSKI DVOR Prinčevi Harry i William zavijeni u crno

Autor M.A.
Autor M.A.

Potpuno neočekivano

Izvor: Pinterest

Naslovnice britanskih medija jutros je preplavila vijest koja je zasigurno potresla pojedine članove kraljevske obitelji. Naime, vojnik koji je služio u istoj pukovniji kao prinčevi William i Harry je umro od koronavirusa. Riječ je o 36-godišnjem Ryanu Cartwrightu koji je u trenutku smrti radio kao vozač kamiona, no s vojvodama se družio za vrijeme vojnog roka u konjici Blues i Royals, prenosi Mirror.

Izvor: Profimedia

Prema pisanju spomenutog tabloida, Ryan je vojni rok prvi puta služio 2002. godine dok su mu se prinčevi pridružili 2006. godine u Afganistanu. Iako je trenutno radio kao vozač, planirao se vratiti u vojsku što je potvrdila i nekolicina njegovih suboraca. 'Neprestano smo bili u kontaktu. Čak smo se dogovorili ponovno pridružiti vojsci prije nego li nas je zadesio ovaj veliki gubitak. Pokušat ću se učiniti ponosnim', napisao je Ryanov prijatelj, Sam Hopes. Inače, preminuli je iza sebe ostavio ožalošćenu suprugu Amy te njihovu malodobnu kći.

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, princ Harry je deset godina služio u britanskoj vojsci te se za vrijeme turneje po Afganistanu uzdigao do čina kapetana. U kraljevsku vojnu akademiju Sandhurst se prijavio 2005. godine kako bi započeo 44-tjednu izobrazbu kao časnički kadet. Nešto kasnije iduće godine Clarence House je objavio da se princ Harry pridružuje pukovniji Blues i Royals. U rujnu iste godine potvrđeno je da se istom odredu pridružio i princ William.

Najčitanije

Najnovije

loader