Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Ocu svoje djece oprostila bih bračnu nevjeru'

Autor M.A.

Jasno poručila

 Izvor: Instagram
Domaća pjevačica, Alena Nezirević, javnosti poznatija kao Anezi, posljednje dane izolacije provodi kod kuće u rodnom Vrsaru odakle se iz udobnosti vlastitog doma pridružila Bend Aidu 'Iz moje sobe' u pjesmi 'Sutra', uz kolege Nenu Belana, Mirka Cetinskog i druge. Iako je svu energiju usmjerila u izgradnju karijere, predah od obaveza često voli potražiti na društvenim mrežama gdje je nedavno pokrenula raspravu o preljubu, dok je za Story.hr odala koji joj je najbolniji ljubavni brodolom, bi li oprostila nevjeru te što misli o prekidu putem SMS poruke.

'Trenutno ne prolazim ništa teško u životu, ali me oduvijek privlače te sociološke teme pune prijepora', objašnjava Anezi te dodaje kako ju voljena osoba nikada u životu nije ostavila. 'U konačnici, uvijek sam ja ostavljala. Kad malo bolje razmislim, često sam bježala i kad je sve bilo 'ok' u potrazi za nečim što će biti više nego samo 'ok', a često i jednostavno više nije bilo 'ok', pa je bilo vrijeme da se krene dalje', zaključila je pjevačica otkrivši potom što bi učinila kad bi muškarca uhvatila u preljubu.

'Ocu svoje djece malo toga ne bi oprostila, ali nikada to više ne bi bilo to. Dogovorili bi prilagodbu na novi drugačiji odnos', komentira glazbenica te dodaje kako u životu ne pamti bolne prekide. 'Shvatila sam da jako brzo prihvaćam i otpuštam razne životne situacije i da me više ne vodi jak ego kao prije desetak godina. To savladati je prednost za bilo što u životu. Brže privučeš nove situacije, jer kada se jedna vrata zatvore, druga se brže otvore', poručila je Anezi.
Iako društvene mreže imaju mnogo prednosti, Alena ističe kako ozbiljne ljubavne probleme nikada ne bi pokušavala riješiti putem poruka. 'Tako nešto je infantilno. Mislim da prekid putem SMS-a u zrelim godinama često označava nizak stupanj emocionalne inteligencije i manjak samopouzdanja koji osoba prikriva kroz virtualni svijet. Nisam tako nešto nikada doživjela, niti bi to napravila. Dogodilo mi se da me netko drži na toplo-hladnom odnosu preko poruka, ali ne kod već ozbiljnije definiranih veza', govori nekadašnja sudionica showa 'Gospodin Savršeni'. 'Teško da se ja na to mogu naljutiti, jer brzo otpuštam tu partnersku sliku iz glave, pa često kažem prijateljicama da se ne obaziru na priče ili poruke takvih muškaraca. Samo djela treba pratiti i to će ti sve reći. Takvi SMS slučajevi, koji ne znaju što žele u životu, uvijek su zainteresirani za analizu, sve dok im ne postaviš dijagnozu', zaključila je.Magazin

Royals