Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi bruje o novoj trudnoći Meghan Markle

Autor D.P.

Već izašla i usporedba Archieja i bebe broj dva

 Izvor: Profimedia

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj dala zanimljivu analizu malenog Archieja i potencijalnog drugog djeteta Meghan Markle i Harryja, koji bi vijest o novoj trudnoći - kako pišu svi svjetski mediji - mogli uskoro objaviti, prenose roditelji.hr.

Myka Meier, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i osnivačica tvrtke Beaumont Etiquette, koja educira potrošače i tvrtke o britanskom protokolu, kulturi i sl., možda nema kristalnu kuglu, ali ima jedno prilično zanimljivo predviđanje vezano za princa Harryja i Meghan Markle. Svi svjetski mediji pišu kako je vrlo velika vjerojatnost da će ovaj bivši kraljevski par uskoro objaviti vijest o dolasku drugog djeteta, budući da ne žele veliku razliku među djecom. Naime, maleni Archie 6. svibnja puni jednu godinu, a Harry mu želi pružiti iskustvo odrastanja uz brata ili sestru bliske dobi, što je bio slučaj s njim i princem Williamom. Meier se, međutim, ovog puta nije bavila predviđanjem kad će Meghan objaviti vijest o trudnoći, ali je dala analizu Archijeja i Sussex bebe broj dva.

'Za razliku od Archieja, ovo će dijete biti rođeno u Americi. To znači da bi to dijete tehnički moglo jednog dana postati američkim predsjednikom', rekla je Meier. S obzirom na to da je princ Harry tek šesti po redu za nasljedstvo britanske krune – nakon princa Charlesa, princa Williama, princa George, princeze Charlotte i princa Louisa - izglednije je da će njegovo dijete uživati u blagodatima Bijele kuće.

 Izvor: Profimedia

Harry i Meghan Markle angažirali su se oko dostave namirnica najugroženijim skupinama u pandemiji koronavirusa

Magazin

Royals