Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELI STARIJEG MUŠKARCA Pjevač otkrio da želi nekog sa strasti i nagonom

Autor A.S.

Iskreno o ljubavnom životu

 Izvor: Instagram

Sam Smith, britanski 27-godišnji pjevač vlasnik je nekih od najvećih hitova poput 'Stay With Me' i 'Lay Me Down' no ujedno i vrlo osebujna osoba. Naime, nedavno je otkrio kako ne želi da mu se ljudi obraćaju sa zamjenicama 'on' ili 'ona' već da želi biti neutralan u tom pogledu te da mu se svi obraćaju s 'oni'. U isto vrijeme izjasnio se kao homoseksualac, a sada je otkrio kako mu nedostaje biti s nekim u vezi. U intervjuu za Daily Mail otkrio je kako se za vrijeme pandemije okrenuo aplikacijama za online upoznavanje, a dotaknuo se i tipa muškaraca koji ga privlače.

'S online aplikacijama se povežete s dečkima, a onda oblikujete karantenske odnose putem telefona. To je opasan put', rekao je Sam. Inače, pjevač je donedavno prekinuo dvogodišnju vezu s glumcem i svojim vršnjakom Brandonom Flynnom. Nakon što prođe pandemija, kaže, želio bi se viđati sa starijim muškarcem. 'Mislim da želim biti s nekim starijim. Trebam nekoga tko ima strasti i svoj vlastiti nagon. Lijepo je što možemo pronalaziti partnere putem telefona, to nisam činio godinama ', ispričao je pjevač.

Inače, Sam se nedavno našao na 'meti' kritika nakon što je naljutio pratitelje na društvenim mrežama. Sve je krenulo kada se glazbenik na Instagramu požalio kako mu je teško biti u izolaciji zbog pandemije korona virusa. Međutim, njegove suze nisu dobro prihvatili fanovi koji su ga prozvali jer se žali na život u karanteni koju provodi u Londonu u domu vrijednom 12 milijuna funti, što je oko 105 milijuna kuna. Ljutiti pratitelji su pjevačeve suze i jecanje ispred ulaznih vrata milijunskog doma osudili objašnjavajući kako njemu u elitnoj rezidenciji ništa ne nedostaje te da uopće nije svjestan cijele situacije.

Tagovi

Magazin

Royals