Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati pjevač o sinu koji se liječio od raka: ‘On je naš superheroj!’

Dok su Michael Bublé i supruga Luisana Lopilato dijelili savjete o socijalnom distanciranju putem live stream-a u kadar je "upao" dječak i rekao tati neka nešto odsvira na gitari

 Izvor: Profimedia

Michael Bublé, četverostruki dobitnik Grammyja i njegova supruga, glumica Luisana Lopilato, dijelili su savjete o socijalnom distanciranju tijekom jedne od svojih redovnih javljanja live stream-om, kada je njihov 6-godišnji sin Noah “upao” u kadar, prenosi portal Roditelji.hr Naime, dječak se 2006. godine, kad je imao svega tri godine, borio s dijagnozom raka jetre, pa je svima bilo drago vidjeti da 6-godišnjak izgleda zdravo, veselo te da je pun energije.

 Izvor: Profimedia

Sjeo je u krilo svoje majke i rekao tati da odsvira nešto na njegovoj dječjoj gitari, što je ovaj i učinio. Izbor je pao na hit Señorita Shawn Mendes-a i Camile Cabello. Par, osim Noaha, kojeg zovu "njihovim superherojem", imaju i 4-godišnjeg sina Elijasa i 1-godišnju kći Vidu.

“Imamo još dva superheroja, ali ovaj dječak … velika je inspiracija za nas”, dodao je. 

Iako mu je sin u remisiji, Bublé je rekao kako to iskustvo i dalje utječe na njegov pogled na glazbu i način na koji komunicira s fanovima.

Bublé je zaključio razgovor pozivajući svoju publiku da “ostane jaka" za vrijeme pandemije koronavirusa.

“Imamo dobre i loše dane. Ova je obitelj prošla i prolazi kroz puno problema, no nećemo dozvoliti da nas išta slomi", rekao je Bublé, koji je odgodio američku turneju kad se koronavirus počeo širiti. No vrijeme u samoizolaciji proveo je, otkrio je na radost funova, radeći na novom albumu. Bublé je u listopadu 2019. imao koncert u zagrebačkoj Areni, a tada je na svojem Instagram profilu objavio i fotografiju na kojoj stoji ispred crkve sv. Marka.

Magazin

Royals