Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Diana si je pokušala oduzeti život četiri puta'

Autor N.R.

Nove skandalozne tvrdnje

 Izvor: Profimedia

Kada je riječ o britanskim prinčevima Harryju i Williamu, poznato je da su jako osjetljivi kada se govori o njihovoj preminuloj majci, princezi Diani. Njezin život je sada pretvoren u još jedan dokumentarac 'Being me: Diana', u kojem kraljevska obitelj ne sudjeluje, piše 'Daily Mail'. Riječ je o kontroverznom dokumentarcu koji prati životne turbulencije njihove majke, na što su oni poprilično osjetljivi. Pred njima je uistinu velika patnja, što je dodatno pogoršala činjenica koju ističu u filmu - 'Diana se pokušala ubiti četiri puta'. 

'William i Harry će biti jako uzrujani i bijesni', rekao je anonimni izvor britanskim medijima i time jasno dao do znanja da se kraljevskoj obitelji ovo ne sviđa. Film, koji će biti prikazan na 'Netflixu', će prikazati dosad neviđene snimke princeze Diane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratit će njezinu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlesa. Uz to što kraljevska obitelj neće sudjelovati u stvaranju ovog filma, šutjeti su odlučili i iz obitelji pokojne Diane. 

 Izvor: Story

Da je ovo nezahvalna situacija za obitelj nije nepoznanica. Ipak, budući da je Netflix već surađivao s princom Harryjem, a usto on i supruga Meghan i trenutno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte, postavlja se pitanje hoće li ovaj dokumentarac još više narušiti odnose među cijelom obitelji, ali i moguće pregovore. 

princeza diana Izvor: Profimedia

Podsjetimo, iako je preminula 1997. godine, o princezi Diani i dalje se priča. Njezin kontroverzan život i dalje je česta tema medija, što ovaj dokumentarac samo potvrđuje. 

Magazin

Royals