Nakon što je sredinom ožujka otkrila kako ona i suprug Matej Pašalić čekaju drugo dijete, jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica, 39-godišnja Marijana Batinić sada je otkrila i spol bebe koja će za nekoliko mjeseci stići u obitelj. Naime, njezina petogodišnja kćerkica Ena, kako je i sama priželjkivala prije nekoliko godina u videu koji je Marijana danas podijelila s pratiteljima, dobit će mlađu sestru.

U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja

 'Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica', napisala je voditeljica ispod videosnimke na kojoj preslatka djevojčica objašnjava zašto joj mama treba roditi sestru. 'U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja', zaključila je na kraju Marijana ispod objave koja je u rekordnom vremenu skupila mnoštvo lajkova i čestitki povodom dolaska još jedne djevojčice u obitelj.

Inače, nakon što je otkrila kako očekuju drugo dijete, Marijana je samo za Story.hr otkrila prve detalje druge trudnoće kao i kako je na sve reagirala i njezina mezimica Ena. 'Naravno da smo bili sretni kada smo saznali, drugačije je nego prvi put, ali ne i manje veselo. Malenu smo već pripremili, ali već malčice primjećujemo naznake bojazni za tron i očuvanje kraljevske pozicije, ne znamo je li spremna dijeliti je', rekla je tada, između ostalog, voditeljica kroz smijeh.