Domaća poduzetnica i bivša manekenka Iva Jerković početkom veljače rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu, koju su ona i dugogodišnji partner Josip Antić nazvala Rina Ami. Međutim, ova 38-godišnjakinja tri mjeseca nakon porođaja ne odmara, pa je tako već možemo gledati u RTL-ovom kvizu 'Kolo sreće'. O tom je angažmanu progovorila za RTL, a otkrila je i zašto joj pandemija koronavirusa ne pada teško, ali i jesu li joj nedostajali tretmani uljepšavanja. 

Jedna od najljepših Hrvatica ne krije svoju radost zbog povratka na male ekrane, gdje će joj društvo u kvizu praviti i legendarni voditelj Boris Mirković. 

Gotovo smo na to više gledali kao na zabavu nego na posao

  'Razveselilo me što će gledatelji imati priliku vidjeti nove epizode 'Kola sreće'. Nama je na snimanjima bilo odlično, jako smo se dobro skompali, od produkcije do šminkera, bili smo zaista kao velika obitelj. Gotovo smo na to više gledali kao na zabavu nego na posao', za navedeni je medij rekla Iva, koja se osvrnula i na privatni život. Naime, pandemija koronavirusa te izolacija koju je ona donijela Ivi ne pada teško jer je pored nje njezina mezimica, tromjesečna Rina Ami.  

'Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. 

Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo

  Još kad se nadoda i potres u Zagrebu… Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara', priznaje ova Zagrepčanka, koja uspješno 'manevrira' između brojnih privatnih, ali i poslovnih obveza. 'Vlasnica sam salona ljepote koji je od danas počeo raditi, pravila su stroga, pridržavamo se svega, ali kako će se to sve manifestirati, tek trebamo vidjeti. Meni ništa od tih tretmana nije nedostajalo jer sam se posvetila samo kćeri. Jedino mi nedostaje moje društvo i njima se najviše veselim', zaključuje Iva. 

Podsjetimo, prije samog porođaja Iva je priznala kako je trudnoća došla spontano. 'Ništa nismo planirali, sve se nekako događa samo od sebe. Mi smo dugo zajedno i nikad ništa ne planiramo, kod nas se sve događa samo od sebe', rekla je tada.

RTL

INTERVJU

Iva Jerković za RTL.HR o povratku 'Kola sreće' na TV ekrane, koroni i majčinstvu: 'Sreća u nesreći je što sam baš rodila, željela sam imati više vremena'

Večeras se na program RTL-a vraća vjerojatno mnogima najdraži kviz svih vremena - „Kolo sreće“.

S njim na ekrane stižu i voditelj Boris Mirković te njegova desna ruka, jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković. Radost što kviz počinje s prikazivanjem ne krije ni Iva, kojoj se u životu dosta toga promijenilo od snimanja emisija. Televizijske ekrane, naime, zamijenila je najdražom životnom ulogom - onom majke.

„Razveselilo me što će gledatelji imati priliku vidjeti nove epizode 'Kola sreće'. Nama je na snimanjima bilo odlično, jako smo se dobro skompali, od produkcije do šminkera, bili smo zaista kao velika obitelj. Gotovo smo na to više gledali kao na zabavu nego na posao“, kaže Iva koja se prisjeća kako je 'Kolo sreće' gledala još kao djevojčica.