Američka glumica Melissa Rauch, koja je javnosti poznata kao Bernadette Rostenkowski iz sitcoma 'Teorija velikog praska', rodila je svoje drugo dijete. Sretne vijesti je podijelila na svojim društvenim mrežama, a s obzirom na to da je doživjela nesvakidašnju situaciju zbog pandemija koronavirusa, odlučila je svoje iskustvo podijeliti s javnosti. Uz to, otkrila je i ime koje je sa suprugom Winstonom Beigelom i dvoipolgodišnjom kćerkicom Sadie nadjenula sinu. 

Dječakovo ime je Brooks, a priča o njegovom rođenju je ipak nešto posebnije. Uz to što je rodila bez prisutnosti supruga, što joj je teško palo, zahvalila je svim zdravstvenim radnicima, koji u ovo vrijeme neumorno rade i brinu za živote drugih. 

'Nevjerojatno sam zahvalna i presretna što mogu objaviti da je Brooks Rauch stigao. Njegov dolazak su olakšali junaci prve linije, koji se svakodnevno bore za sigurnost naših života, bez obzira na okolnosti. Riječima ne mogu opisati koliko sam zahvalna. Također, želim nešto podijeliti sa svim trudnicama koje očekuje ovo iskustvo. Kao što sam ranije spomenula, gubitak i težak put prema trudnoći nije mi stran, zbog čega želim istaknuti da mislim na sve vas koji se s tim borite, ali i da vam šaljem neizmjerno puno ljubavi', napisala je emotivna Melissa, koja je u prošlosti doživjela pobačaj. 

Ubrzo nakon objave, Melissi i obitelji stigle su brojne poruke lijepih želja i podrške, kako obožavatelja tako i brojnih kolega i prijatelja. Inače, Melissa i Winston su u braku od 2017. godine, kada su u prosincu dobili i kćerkicu Sadie.