Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Poznate Hrvate kriza natjerala da promijene zanimanja

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Nije im ispod časti

Izvor: Story arhiva

Pandemija koronavirusa već je gotovo dva mjeseca paralizirala kulturni i zabavni život u Hrvatskoj. Kazališta su zatvorena, ne snimaju se serije i zabavni programi, putovanja su zabranjena, a zbog svega toga glumci, pjevači i zabavljači, a donekle i influenceri, ne znaju što bi sa sobom. Kako ne bi upali u depresiju, mnogi od njih vrijeme su iskoristili za učenje novih vještina, od kojih su im najdraži fizički poslovi na svježem zraku i suncu. Neki su, doduše, samo pozirali i šalili se, pitajući se čime bi se mogli baviti da popune financijske rupe koje im je koronavirus napravio u budžetu. Drugi će nakon novih 'poslovnih' iskustava zaista imati i prave koristi u životu. Ako ništa drugo, trošiti će manje novaca na majstore i 'šljakere'.

Glumac i voditelj kviza 'Milijunaš' Tarik Filipović našalio se na Instagramu pored fotografije iz Magic Act Showa, predstave Satiričkog kazališta Kerempuh koju je izvodio s Reneom Bitorajcem i Lukom Vidovićem više od 300 puta, kako u nedostatku predstava i snimanja nudi svoje baletne usluge. No, postavio je i uvjete. 'Svadbe, manja okupljanja, rođendani, politički skupovi i individualni pozivi isključeni!' napisao je.

Boris Rogoznica Izvor: Instagram screenshot

Boris Rogoznica Izvor: Instagram screenshot

Suprug voditeljice Doris Pinčić Rogoznica, glazbenik Boris Rogoznica pokazao je kako osim sviranja gitare, pjevanja i pisanja pjesama zna zavrnuti rukave i prionuti na fizički posao. U Sukošanu je pozirao s pijukom i na Instagramu napisao kako kopa kanale. 'Da ne bi bilo da samo sviram k***u. Nije Borku problem kopati kanale kad nema gaža. Veliki pozdrav iz Sukošana. Tko je u blizini nek navrati (i donese mineralnu)', komentirao je. 

Glumica Ecija Ojdanić pauzu od kazališta i snimanja ne voli provoditi u dugotrajnom ležanju na kauču i gledanju televizije, pa je odlučila biti korisna i izbrusiti svoju vještinu obrezivanja živice. 'U nedostatku crvenog tepiha, bacili smo se na obradu zelenih površina, točnije, danas popodne, zelene ograde', napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu. Uz to je ponudila i svoje usluge kopanja bagerom. 'Triba li nekome neku rupu iskopati, nešto poravnati.. i sl?', našalila se uz fotografiju. Ili možda to ipak nije bila šala?

Pobjednik posljednje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', glumac Slavko Sobin nedavno se preselio na selo u okolici Zagreba pa mu je bilo prirodno da tijekom koronastanke od snimanja i glume na 'daskama koje život znače' prione fizičkom poslu. Oblikovanje mišića u teretani zamijenio je kopanjem motikom u vrtu u kojem uzgaja povrće, košnjom trave i prenošenjem teških drvenih greda u stilu Rockyja Balboe kad se priprema za meč. 

Pauzu od održavanja koncerata i glazbenik Tony Cetinski je iskoristio za stvaranje svog vrta u Istri u kojem će uzgajati povrće. 'Uz poštivanje mjera socijalne distance naše BIO SELO i naš bio vrt spremni za sadnju nakon prve kiše koju čekamo', napisao je na Instagramu, hvaleći se fotografijama i videom koji pokazuju kako napreduje njihov vrt.  

Izbor Urednika

Royals