Pandemija koronavirusa, neočekivana i iznenadna, preko noći promijenla je način života kakvog smo 'do jučer' poznavali. Kako bi se spriječilo širenje zaraze, cijeli je svijet pozvan na izolaciju koja mnogima ne pada lako. Naime, jedna od neizbježnih popratnih stvari svakako je i - dosada. To jako dobro zna i omiljena hollywooodska glumica Jennifer Aniston, koja je, nakon što je nedavno otkila kako je u karanteni zbog viša vremena postala opsjednuta pranjem posuđa, sada pokazala što radi - kada to ne radi. Ova 51-godišnjakinja, naime, vrijeme krati 'zurenjem' u - perilicu rublja.

Iako se tijekom pandemije nije često oglašavala na društvenim mrežama, Jennifer je sada, kako bi pokazala koliko joj je dosadno provoditi vrijeme u vili vrijednoj 21 miljun dolara, objavila simpatičan video na kojem je pokazala svoju perlicu rublja kako se 'vrti', a u odrazu se vidi ona kako snima. Na objavljenom 'Insta storyju' može se čuti i pjesma glazbenika Tyge, simbolična naziva - 'Bored in The House'. Ubrzo nakon toga, Jen je objavila nekoliko snimaka svog psića, mješanca šnaucera, kako u uživa u njezinom luksuznom vrtu. 

Inače, glumica je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako misli da zbog cijele situacije te karantene razvija i - poremećaj. 'Mislim da lagano razvijam opsesivno-kompulzivni poremećaj. Ne da stalno čistim, već je pranje posuđa postalo moja nova najdraža, najdraža stvar na cijelom svijetu. Ne samo da pereš posuđe, već usput pereš i ruke!', rekla je nedavno Jennifer.