Dušica Jakovljević jedna je od poznatijih srpskih voditeljica, kojoj prema posljednjim napisima tamošnjih medija, u privatnom životu baš i ne ide najbolje. Naime, početkom ove godine je tijekom emisije uživo dobila prijeteće pismo, u kojem se prijetilo njezinoj djeci. Sada je, kako piše 'Informer', prijavila bivšeg supruga Aleksandra Miljuša za nasilje u obitelji.

Iako nije otkriveno mnogo detalja, spomenuti medij tvrdi da je Dušica otišla na policiju zbog suprugovog maltretiranja njihovog sina Ognjena. O ovome će biti obaviješten nadležni tužitelj pa će se dalje procijeniti ima li dovoljno elemenata za pokretanje istrage.

Podsjetimo, u siječnju je tijekom emitiranja uživo zaprimila pismo koje nije nimalo očekivala. Iako je, kako je tada istaknula, takve poruke već dobivala, ova ju je posebno šokirala. 'Pazi da te Bog ne kazni, pa tvojim medvjedićima ne zatreba liječnik', dio je te zastrašujuće poruke. Svi prisutni tada u studiju, ostali su u šoku i nitko nije ostao ravnodušan. Naime, voditeljica uz sina Ognjena ima i kći Anđelu.