Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepa Brena otkrila uz kakvu je prehranu izgubila 17 kilograma

Autor A.S.

Sasvim iskrena

 Izvor: Instagram screenshot

Prošlo je mnogo godina otkako je Lepa Brena krenula u svoju borbu protiv kilograma, ali se o tome i dalje priča. Pjevačica je tada za samo šest mjeseci skinula 17 kilograma, što joj je pomoglo u daljem procesu, zbog kojeg i danas izgleda besprijekorno. Poznata je po svojim vitkim i dugim nogama, a kako je sve to postigla otkrila je u jednom od intervjua za srbijanski 'Blic'.

lepa brena Izvor: Instagram

'Zaista je nemoguće držati dijetu šest mjeseci', rekla je Brena, koja je u tome ipak uspjela. Ono zbog čega je odlučila uopće pokrenuti svoju transformaciju, je komentar jednog konobara s početka karijere: 'Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono – došla trafostanica'. Takav komentar ju je povrijedio, ali i motivirao na promjenu. Kako je krenula i shvatila da se nešto događa s njenim tijelom, danas 59-godišnja pjevačica, odlučila je tijelo dovesti u savršeno stanje.

 Izvor: Instagram

'Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete ni jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano meso jer se ono lakše može svariti. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu', ispričala im je ukratko.

Magazin

Royals