Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon niza nedaća, Luka iz 'Braka na prvu' otkrio kako nalazi utjehu

Podijelio na društvenim mrežama

 Izvor: Instagram

Luki Budaku, 29-godišnjem kandidatu RTL-ovog eksperimenta 'Brak na prvu', u posljednje vrijeme sve je krenulo nizbrdo. Naime, osim što mu je propala ljubav s Nadiom Amić, Luka je zbog pandemije izgubio i posao, a u nedavnom potresu koji je pogodio metropolu stradala mu je kuća. Međutim, sada je našao novi posao, a pratiteljima na društvenim mrežama otkrio je gdje nalazi odgovore na životna pitanja koja ga muče.

Na Instagramu je, naime, podijelio fotografiju na kojoj s ruksakom pozira - u prirodi. 'Dame i gospodo, za vrijeme samoizolacije puno vremena sam provodio u prirodi. Uživao u šumi i slušao vjetar kako prolazi kroz lišće. Kako je vrijeme prolazilo sve mi je jasnija bila stara latinska poslovica koja kaže: 'Imamo dva uha i jedna usta, kako bismo više slušali, a manje govorili'. U prirodi se zaista kriju pravi odgovori. Samo ako želimo i znamo poslušati. Pozdrav, Luka', poručio je omiljeni kandidat 'Braka na prvu'. 

Podsjetimo, Luka je nedavno, nakon što je rastužio pratitelje vijesti da je, kao i mnogi, zbog cijele situacije ostao bez posla, obavijestio kako ipak više nezaposlen. 'Dame i gospodo, volio bih s vama podijeliti jednu dobru vijest od mnogih u zadnje vrijeme. Ta jedna od mnogih jest da sam dobio posao! Ovim putem htio bih zahvaliti svima vama u studiju i režiji, Hugu i Hugolini i svima koji me znaju. Nadam se da ste sretni i zadovoljni jer kreće na bolje', poručio je nedavno Luka. Inače, romansa između njega i 'supruge' Nadije nije potrajala nakon završetka showa, a Luka je o njihovu prekidu nedavno i javno progovorio. 'Dame i gospodo, završila je jedna nezaboravna priča, hvala vam svima na gledanju i nadam se da smo vas zabavili, nasmijali i rasplakali. Vjerujem da ste se i vi kao i ja NADALI drukčijem raspletu priče, ali kako to inače u životu bude, a i kako mi ljudi volimo reći za NADU, nada je k***a. Zaključak svega jest – ne nadajmo se nego živimo punim plućima i dopustimo da nas život sam iznenadi. Vjerujte mi, mene jest. Budite sretni' poručio je tada Luka.


Magazin

Royals