Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HTIO JOJ UĆI U KUĆU Morala zvati policiju zbog 'opsjednutog obožavatelja'

Autor N.R.

Unatoč tome što su ga zamolili, nekoliko je dana pokušavao

 Izvor: Profimedia

Iako joj na poslovnom planu cvjetaju ruže kao nikad prije, 18-godišnja američka pjevačica Billie Eilish već je nekoliko puta spomenula kako ima problema s pojedinim obožavateljima. Najnovija priča prešla je svaku granicu. Naime, kako piše američki 'E!News', morala je pozvati policiju i podići tužbu zbog 24-godišnjeg muškarca Prenella Rousseaua, koji se nekoliko dana neprestano pojavljivao ispred njezine kuće. 

Ono što je odlučeno na sudu je da Prenell mora biti najmanje 200 metara udaljen od Billie i ostalih članova njezine obitelji. Prema policijskim zapisima, muškarac je prvi put priveden 5. svibnja zbog provale, ali je već sljedećeg dana pušten. No, kako javljaju mediji, Billie je potaknula dodatne mjere kada je priznala da ju je strah za njezinu sigurnost. Prema njezinim riječima, 24-godišnjak je više puta posjetio njezinu kuću, u nadi da će u istu i ući. Uz to, tvrdi da se ponašao jako nepristojno.

'Dok smo čekali sigurnosnu službu, gospodin Rousseau ostao je na našem trijemu, sjeo i počeo čitati knjigu, a istovremeno je nastavio s monologom', izjavila je Billie i istaknula kako je njezin otac nekoliko puta tražio da ode, što je on odbio.

Povezane vijesti

Pjevačica je naglasila da je Prenell pred njezinom kućom bio sedam puta, od čega pet puta nije nosio masku za lice ili rukavice. Uz to što nije poštivao mjere opreza zbog pandemije koronavirusa, dirao je zvono i kvaku ulaznih vrata njezine kuće. Ovakvo ponašanje osudili su i njezini 'pravi' obožavatelji, koji su na Instagramu zamolili da se ovo ne ponavlja.

Inače, Billie je svojevremeno rekla da su joj ovakvi obožavatelji uništili život. 'Potpuno sam prestala čitati komentare prije dva dana. Jednostavno, zlobne poruke su mi upropastile život', poručila je 18-godišnjakinja. 'Što sam postajala poznatija, stupanj mržnje u komentarima se povećavao. Internet čini samo skupina 'trolova' koji od svega pokušavaju napraviti šalu ne mareći kako se njihove riječi odražavaju na drugima', rekla je pjevačica koja na Instagramu broji preko 62 milijuna pratitelja. 'Prava je ludost što sam dosad čitala sve što su mi ljudi pisali, ali htjela sam ostati u dodiru s istinskim obožavateljima', zaključila je Billie tada. 

Magazin

Royals