Sanja Doležal, pjevačica i voditeljica rubrike ‘Kuhanje je IN’ u emisiji ‘IN magazin’ Nove TV se osvrnula na izolacijski život, kojim živimo već neko vrijeme. Nakon što je nedavno za Story odgovore potražila od Sonje Jarebice, magistre socijalne pedagogije, sada je s kolegicama Karmelom Vukov Colić, Arijanom Čulinom i Salome, s kojima je radila na projektu 'Menopauza', opjevala natučene kilograme tijekom izolacije. Radolfijev hit 'Na bačvama vina' u njihovom je aranžmanu ponio novi naziv 'Kile'. 

'U početku sam manijakalno slušala vijesti od jutra do mraka, čistila i dezinficirala stan do iznemoglosti. Naravno, u pauzama čišćenja, kuhala, pekla kruh svaki dan, iako su pekare radile...Naravno da je i vaga počela pokazivati prve rezultate takvih akcija', priznala je Sanja svojim stihovima. 

U nastavku je spomenula koliko se veseli povratku u normalu. 'Veselim se povratku u kakvu takvu normalu, jer nisam osoba koja je navikla na preduge pauze u poslu. Ono što je dobro u svemu ovome je da smo se ponovno okrenuli sebi, najbližima, po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno', završila je svoj dio u spomenutoj pjesmi. 

Podsjetimo, Sanja nam je nedavno priznala da su i kod nje užas i strah promijenili svakodnevicu. 'Posljednjih tjedana proživljavamo nešto što većina nas donedavno nije mogla ni zamisliti. Zbog pandemije koronavirusa i potresa koji je Zagreb i okolicu promijenio u samo nekoliko sekundi nevjerica, užas i strah promijenili su sve što smo poznavali do prije samo mjesec dana', istaknula je tada Sanja, koja je zasigurno zadovoljna ovim polaganim vraćanjem u normalu.