Otkako je glumac Bruce Willis na Instagramu objavio fotografije kako modno usklađeno i sretno provodi vrijeme u Idahu u karanteni s bivšom suprugom Demi Moore i njihovih tri 31 kćeri, 30-godišnjom Rumer, 28-godišnjoj Scout i dvije godine mlađoj Tallulah, 26. umjesto u LA-u sa svojom sadašnjom suprugom Emmom Heming s kojom ima dvije kćeri, osmogodišnju Evelyn i šestogodišnju Mabel, puno ih je pomislilo kako se nešto počelo ponovno 'kuhati' između supružnika koji su se razišli 2000. godine, nakon 13 godina braka. Iako su nakon toga ostali u dobrim odnosima, ovaj potez činio se kao jasan signal da se među njima podgrijava stara vatra. No ubrzo je Willisova kći u intervju otkrila zašto joj je otac u domu bivše, a njene riječi su se pokazale istinite sad kad je glumac na Instagramu objavio fotografije susreta koji se napokon dogodio između Emme, Brucea i Demi u Idahu.

 'Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije polusestre, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala jednu zabiti u tenisicu, ali se pritom ubola i u nogu. Tako je Emma morala ostati u Los Angelesu i čekati nalaz liječnika, a tata je došao ovde. U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama', pojasnila je Scout, a zajednički i lijepi portret obje Willisove obitelji koji je Demi objavila na Majčin dan na Instagramu, definitivno je potvrdio da između Emme i nje nema zle krvi.

 Bruceova i Demina kći Rumer također je podijelila na Instagramu zajedničku crno-bijelu fotografiju obitelji koje sretno slave skupa Majčin dan. 'Sretan Majičin dan od naše velike i miješane obitelji- Za sve mame na ovoj fotografiji, za sve buduće mame i buduće očeve koji će nam pomoći da postanemo mame', napisala je u opisu fotografije.