Otkako je započela ova neizvjesna i izvanredna situacija diljem svijeta, bosanskohercegovačka manekenka Amra i suprug, nogometaš Edin Džeko, su u Italiji. Iako posljednjih nekoliko tjedana iz te zemlje dolaze samo potresne vijesti, oni su se potrudili da iz njihovog doma izlazi samo pozitivna. Tome u prilog ide i objava trudnoće početkom travnja. Djevojčica im stiže u rujnu ove godine, a Amra je preslatkom fotografijom pokazala kako napreduje djevojčica i kako izgleda njezin trudnički trbuščić.

Na spomenutoj je fotografiji pozirala s dvogodišnjim sinom Danijem koji je ljubio svoju još nerođenu sestricu. 'Ljubi svoju seku', napisala je trudnica i oduševila preslatkim prizorom. 'Pa tebi je preko noći trbuščić narastao', 'sunce milo', 'ljubav slatka', samo su neki od komentara pratitelja, koji nisu skrivali oduševljenje. 

Koliko uživa u majčinstvu, Amra nikada nije skrivala. Upravo zbog toga ne čudi što je cijela obitelj uzbuđena zbog dolaska prinove. 'Ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica, bit ćete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego ikada', napisala je 35-godišnjakinja ovog travnja. 

Podsjetimo, par trenutno ima dvoje djece, trogodišnju kći Unu i dvogodišnjeg sina Danija. Samozatajnoj ljepotici Edin je drugi suprug, a prije njega bila je u braku sa srpskim poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem, s kojim ima kćer Sofiju.