Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NESTAJE 'BEKEMICA' David Beckham svim silama trudi se sakriti ćelavost

Autor A.S.
Autor A.S.

Ne ide mu

Izvor: Story

David Beckham, bivši engleski nogometaš, godinama je slovio te još uvijek slovi kao jedan od najprivlačnijih muškaraca svijeta. Ovaj britanski šarmer, tako je često stavljan na listu najuglađenijih odnosno 'stylish' ljudi na svijetu, no čini se kako je i on samo čovjek, te su ga sustigle godine. Naime, njegove posljednje fotografije zateknule su obožavatelje.

U posljednje vrijeme njegova se kosa znatno prorijedila, što je vidljivo na fotografijama snimljenima ovih dana prilikom jednog običnog odlaska u kupnju namirnica. Naime, iako se u posljednje vrijeme u javnosti ne pojavljuje bez kape ili šešira, a bez njih ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama, te su fotografije iznenadile sve njegove obožavatelje, a posebno obožavateljice.

Šuškalo se kako se 2018. godine podvrgnuo zahvatu transplantacije kose, koji, izgleda, nije urodio plodom. Zapravo je ironično kako baš on 'ostaje' bez kose jer je upravo David zaslužan za nastanak jedne od najpopularnijih frizura ikad - takozvane 'bekemice'. Ovu nekada modernu mušku frizuru ranih 2000-ih nosili su gotovo svi, a karakterizira ju kosa  gdje je gornji dio puno duži od onog sa strane. 

Najčitanije

Najnovije

loader