Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Meghan Markle ponovno sustiže prošlost: 'Igrala se s muškim srcima'

Autor A.S.
Autor A.S.

Prijatelj iz prošlosti otkrio detalje

Izvor: Profimedia

Meghan Markle, 38-godišnja vojvotkinja od Sussexa te supruga princa Harryja, nikako da odmori od ispovijesti ljudi iz svoje prošlosti. Tako se osim njezina bivšeg supruga, bliže obitelji, a osobito oca, sada njezinu sliku trudi upropastiti i prijatelj njezina bivšeg dečka s kojim se viđala u srednjoj školi. Glumac Nema Vand otkrio je kakva je Meghan bila u srednjoj školi. Ono što je rekao gostujući u podcastu Reality Life with Kate Casey neće joj se svidjeti, a otkrio je kako se često 'znala igrati s muškim srcima'.

'Išao sam u srednju školu za dječake, a jedna od naših sestrinskih škola bila je ona u koju je išla Meghan Markle. Odrastao sam s njom. Dugo smo bili prijatelji. Bila je godinu starija od mene. Meghan je bila nevjerojatna, žena među djevojkama. Svi su bili zaljubljeni u nju. Bila je slatka i vrlo ljubazna', otkrio je glumac.

Prema Vandu, Meghan se odlično snalazila u muškom društvu. 'Znala je što radi. Majstorski se igrala našim srcima. Jednom smo bili na zabavi, a ona mi je sjela u krilo. Nosevi su nam se dotaknuli. Za 16-godišnjaka to je emotivan trenutak. Rekla mi je na perzijskom: 'Baš si lijep.' Pitao sam je kako zna perzijski, a ona mi je rekla da ga je naučila za mene', otkrio je glumac.

Vand je također istaknuo da se svi tako rado sjećaju svoje prošlosti s glumicom. Ispričao je i situaciju koju je doživio njegov prijatelj. 'Moj prijatelj Gabe s kojim sam odrastao bio je u vezi s Meghan u srednjoj školi, rekao mi je da se udaljila od njega otkako je počela glumiti u seriji Suits. To je stvarno povrijedilo njegove osjećaje. Shvatio sam da je Gabe stvarno cijenio njeno prijateljstvo. Pa Meghan, ako čuješ ovo, javi mu se', kazao je Vand.

Najčitanije

Najnovije

loader