Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U prometnoj nesreći izgubila nogu, a sada se vratila na to mjesto

Autor N.R.

'Bilo je to prilično emotivno iskustvo'

 Izvor: Instagram

Nekadašnja srpska košarkašica Nataša Kovačević, danas 25-godišnjakinja je 2013. godine u stravičnoj prometnoj nesreći izgubila nogu. Upravo zbog toga joj je život promijenio preko noći. Ipak, ni nakon amputacije, Nataša nije gubila nadu i optimizam. Naime, na mjesto nesreće ali i na teren se vratila, i to zbog posebnog razloga. U razgovoru za 'Blic' ispričala je sve o tim emotivnim trenucima, koje je doživjela zbog snimanja dokumentarca o vlastitom životu, kojemu je dala ime 'Skok'.

'Film se priprema od 2015. godine i prati moj povratak na parket. Ipak, osnovna tema filma je zapravo prijateljstvo. Emocije tijekom snimanja su bile pomiješane, posebno kada smo se vraćali na mjesto nesreće', ispričala im je tijekom razgovora i dodala da se na točno mjesto nesreće vratila samo jednom.

Emocije tijekom snimanja su bile pomiješane, posebno kada smo se vraćali na mjesto nesreće

'Bilo je to prilično emotivno iskustvo s obzirom na činjenicu da su ljudi na tom mjestu izgubili živote. Ne volim se pretjerano vraćati na stvari koje su bile i iz tog razloga nikad nisam imala flashbackove ili slične probleme. Jednostavno sam prihvatila situaciju u kojoj sam se našla, izvukla sam neophodne lekcije iz svega toga i nastavila dalje', pozitivnih je misli 25-godišnjakinja.

S obzirom na to da mnoge zanima od kuda crpi pozitivnu energiju nakon svega što joj se dogodilo, Nataša je kratko objasnila da je sve u snazi uma. 'Postoji određena doza slobode samo u znanju da možemo birati i baš to je ono što me uvijek gura naprijed', zaključila je bivša košarkašica čiji dokumentarac izlazi ove jeseni. 

Podsjetimo, Nataša je 2013. godine, kada je imala 18 godina doživjela nesreću s autobusom, u kojem je bio njezin cijeli tim. Tada je igrala u Mađarskoj, a u trenutku nesreće putovale su na pripremnu utakmicu. Nesreća se dogodila kada je vozač autobusa skrenuo s puta kako bi izbjegao direktan sudar s automobilom koji je ušao u suprotnu traku.

Magazin

Royals