Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

RASPRAVA Pratitelj napao Ellu, ona mu odgovorila: 'Kolika je tvoja plaća?'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Opet se našla na meti kritika

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, 29-godišnja Ella Dvornik, kao i njezin 13 godina stariji suprug Charles Pearce, na društvenim mrežama rado komunicira s pratiteljima te dijeli privatne trenutke u kojima uživa s dvogodišnjom kćerkicom Balie Dee te malenom Lumi Wren, koja je na svijet stigla u veljači. No, kako to priliči influencerima, Ella na svome profilu često promovira i različite proizvode ili brendove. Ovog puta podijelila je svoje oduševljenje smrznutom Ledo pizzom, zbog čega se našla na udaru brojnih kritika, a nije ni ona ostala 'dužna'. 

Ella je, naime, objavila simpatičnu fotografiju njihovog ručka, odnosno smrznute pizze, a na njoj se vidi i ruka malene Balie kako 'reže' igračku u obliku pizze. 'Možete li pogoditi koja je najdraža pizza od Balie? Prek tjedna ova drvena, al kad dođe vikend pretvara se u pravu sočnu LEDO pizzu, pizzu Capriciossu. A možete li pogoditi tko danas zbog iste ne mora čistiti kuhinju?', pitala je Ella uz fotografiju, a jedan obožavatelj pokušao ju je 'podbosti'. Upitao ju je, naime, koliko ju spomenuta tvrtka plaća za reklamu - i tu je počela rasprava.

U obranu Elle stale su njezine obožavateljice, koje su dotičnom komentatoru poručile: 'Zar ne mislite da je malo nepristojno pitati tako nešto, zvučalo je u negativnom kontekstu. Ella sjajno radi svoj posao' i 'koliko ti dobiješ zadiranjem u nečiju privatnost kao što su sad nečiji doprinosi?'. On im je na to odgovorio kako za 'zadiranje u tuđu privatnost' dobije - 'Lino Lada sladoled'. U raspravu se ubrzo uključila i sama Ella, koja je pratitelja značajno upitala: 'Kolika je tvoja plaća?. No, tu nije kraj kritikama na koje je zbog ove objave 'naletjela' ova Zagrepčanka. 'Pizza od Balie? Ispekla kćer', poručila joj je jedna pratiteljica, a ubrzo joj je druga dodala kako je i ona opazila da Ella često griješi u pravopisu i gramatici. 

Najčitanije

Najnovije

loader