Kanadski miljenik žena, 26-godišnji pjevač Justin Bieber i njegova supruga, 23-godišnja Hailey, već više od godinu i pol dana uživaju u bračnom životu, a Justin je u više navrata naglasio kako želi i proširiti obitelj, na što Hailey još uvijek nije spremna. Međutim, glazbenik je mnoge iznenadio svojom posljednjom izjavom, kada je u intevjuu na svom Facebook profilu govorio o stvarima iz prošlosti koje bi volio promijeniti, a jedna od njih je što se nije 'čuvao' za brak. 

'Vjerujem da postoji puno stvari koje bih promijenio. Ne žalim ni za čim jer smatrm da te to čini takvim kakav jesi, i naučiš iz stvari. Kada bih se mogao vratiti u prošlost i mogao ne iskusiti bol kroz koju sam prošao, vjerojatno bih se čuvao za brak', priznao je pjevač pa nastavio: 'Seks može biti zbunjujuć kada si seksualno aktivan s bilo kime', smatra on. Međutim, njegovo mišljenje ne dijeli u potpunosti i Hailey, koja je također sudjelovala u intervjuu. 'Ne znam bi li i ja rekla isto, ali mi smo sa svime imali različita iskustva. Ali slažem se sa činjenicom da fizička prisnost može zakomplicirati stvari', dodala je. 

Inače, Hailey je u nedavnom Justinovom video serijalu na You Tubeu ispričala kako je tražila od roditelja da spriječe vjenčanje. 'Sjećam se da sam nazvala roditelje kada smo se odlučili vjenčati i da sam im rekla kako me trebaju spriječiti da se vjenčam ako misle da je to loša ideja', priznala je 23-godišnjakinja .' U srcu sam znala da je ovo ono što ja želim, ali trebala sam ih da mi kažu da razmislim još jednom, duboko udahnem i prespavam, ako misle da sam se 'zaletjela'. Međutim, njihova je reakcija bila potpuno suprotna. Rekli su mi kako zaista vjeruju da je meni i Justinu suđeno da budemo zajedno i da me podržavaju u ovoj odluci', otkrila je supruga mlađahnog pjevača kojemu je prvo sudbonosno 'da' izrekla na tajnom vjenčanju u rujnu 2018. godine nakon čega su, godinu dana kasnije, isto ponovili pred 150 uzvanika.