Prije četiri dana, bivšem nogometašu, treneru i sportskom direktoru Dinama, 48-godišnjem Zoranu Mamiću na svijet je stiglo treće dijete. Njegova 37-godišnja partnerica Senka Mandić u Rodilištu i poliklinici Podobnik rodila djevojčicu.

Sudeći prema današnjim fotografijama našeg fotografa, Zoran je jedva čekao pokupiti partnericu i kćerkicu i upututi se kući. Snimljen je ispred zagrebačke klinike prije nego li je otišao po Senku i djevojčicu. Zoran je, nosećo vrećicu i maleni kofer, žurio po svoje mezimice. 

FOTO Zoran Mamić došao po Senku i kćerkicu
Filip Hofer 
FOTO Zoran Mamić došao po Senku i kćerkicu
Filip Hofer 

Inače, Zoran i Senka su se upoznali u Dubaiju, gdje je ona tada radila. S obzirom na to da su odmah 'kliknuli', ona je tamošnju adresu zamijenila zagrebačkom. Da je njihova ljubav upravo ono što su tražili, dokazuje i novorođena djevojčica, čije ime još nije poznato. Sve u svemu, ovi će novopečeni roditelji uživati u novoj avanturi. 

Podsjetimo, dok je Senki ovo prvo dijete, Zoranu je treće. Naime, iz prijašnjeg braka s Vanjom Horvat ima dvoje djece, 26-godišnju kći Ninu i 22-godišnjeg sina Brunu. 

Darija Crnjaković i Zoran Mamić su započeli vezu u listopadu 2017.
Igor Soban/PIXSELL