Omiljena domaća voditeljica Marijana Batinić je ovog ožujka otkrila da ona i suprug Matej Pašalić očekuju drugo dijete. Nakon što se ponovno priprema za početak slatke avanture s novom kćerkicom, koja stiže nakon ljeta. S obzirom na to da u prvom tromjesečju nije puno pokazivala trbuh, sada je on ipak narastao pa je Marijana objavila fotografiju na kojoj se ističe maleni trbuščić. Kako je i sama istaknula, došlo je vrijeme da se pozdravi s linijom do iduće godine. 

'Draga linijo, vidimo se za otprilike godinu dana. Lp, Marijana', napisala je simpatična voditeljica, pozirajući u bijeloj haljini sa šarenim detaljima. Uz uređenu frizuru i jednostavnu šminku, pokazala je pravi trudnički sjaj. Ubrzo nakon objave, počele su joj stizati poruke i komplimenti. Tako je jedna pratiteljica istaknula kako je upravo ta trudnička 'linija' ona najljepša. 'Predivna si trudnica', samo je jedan od mnoštvo komplimenata koje je ova voditeljica dobila.

Inače, Marijana je nakon objave trudnoće za Story.hr ispričala kako se osjeća. 'Naravno da smo bili sretni kada smo saznali, drugačije je nego prvi put, ali ne i manje veselo. Malenu smo već pripremili, ali već malčice primjećujemo naznake bojazni za tron i očuvanje kraljevske pozicije, ne znamo je li spremna dijeliti je', ispričala nam je tada, nakon čega je saznala da će im se pridružiti curica. Koliko je uzbuđena ne skriva, a sigurni smo da će u narednim mjesecima uzbuđenje samo rasti.