Zvijezda hit serije 'Veronica Mars', 39-godišnja glumica Kristen Bell šokirala je javnost priznanjem kako njezina petogodišnja kći Delta još nosi pelene. Kristen vodi TV emisiju 'Momsplaining', a u posljednjoj epizodi ispričala je kako joj se sedmogodišnja kći Lincoln dosta razlikuje od mlađe kćeri, pogotovo kada je u pitanju prestanak nošenja pelena.

NEUGODNO PRIZNANJE Dijete joj je s pet godina još u pelenama
Story 

'Mojoj starijoj kćeri smo, kad je imala 21 mjesec, sugerirali da koristi toalet u drugoj sobi. Nakon toga više nije koristila pelene', ispričala je glumica na opće iznenađenje. 'Trenutačno moja mlađa kći ima pet i pol godina i dalje je nosi pelene. Svako dijete je drukčije', zaključila je. Podsjetimo, Kristen dvije kćeri ima sa 45-godišnjim suprugom i glumcem Daxom Shepardom. Nedavno je otkrila i kako su provodili karantenu i s kojim poteškoćama su se borili.

'Radimo umjetničke projekte oko kuće. Imamo neonsku boju za slikanje i bojamo kamenje tako da sjaje u mraku. Povezujemo se jedni s drugima', ispričala je glumica i dodala kako joj je obitelj pogledala i cijeli serijal filmova o Harryju Potteru. No u epizodi 'Momsplaining' se požalila kako joj je teško raditi s djecom školu od kuće. 

'Naravno, svima su nam poznate riječi 'učenje kod kuće'. Tek je nekoliko ljudi koji nisu izvukli deblji kraj u ovoj situaciji. Germofobi i domaćice, svi sada govore: 'Rekli smo vam koliko je ovo j****o teško', otvoreno je rekla pa nastavila: 'Raditi posao za školu s mojom djecom, to je apsolutno užasno. Kada je počela karantena, na prvom listu zadataka iz matemtike, kći je na sve linije za odgovore napisala 'Ne. Ne. Ne. Ne. Ne.', rekla je Kristen.